Yarýna yansýmasý nasýl olur acaba.
Redmi 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yarýna yansýmasý nasýl olur acaba.
Redmi 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Tahtacýnýn tutumu basmak olursa memnuniyetle aþþalarda bekleriz alým için. ciro %50 artmýþ kar %100 artmýþ. 1 senede. emsali senetler büyüme beklentileri ile en az 10 fk iken bu senede satýþ gelmesine sadece gülerim. ++++++Önümüzde sezon var. En az ederimiz 10-12 FK bana göre...
Forum eski kullanýcý adým:"ufukss"
Piyasa deðerimiz 850 milyon ciro 1.050... Aslolan piyasa deðeri 1.050*1,2 dir. Ki 2020 de ciro 1.450 leri yakalar ise 1450*1,2 ile çarpmak gerekir.
Tabi bunlar benim analizim. Kendi doðrularým size yanlýþ gelebilir.
Herkes kendi hesabýný yapsýn...
Sevgiler..
Forum eski kullanýcý adým:"ufukss"
Klmsn tarih yazmaya devam ediyor. 2020 de bu ciro artýþ oranlarý yakalanýrsa ve bu güzel karlýlýk devam ederse önümüz çok açýk. Sayýn Kuzeys’te çok net bu konuya deðinmiþ.
Þu an SPK karý gelmediði için net yorum yapmak zor ama iyi geleceðinden, uzun vadede deðerini katlayacaðýndan þüphe duymuyorum.YTD
Daha kötüsü 2 fk larýda görmüþtük 😡😡😡
Her ne kadar konsolide gelmesede ipuçlarýný þöyle yazayým;
1-Son çeyrek neredeyse 230 trilyoluk net satisi var.
2-Esas faaliyet karý son çeyrek 14 trilyon gibi vede bir önceki çeyrek 9 aylýk 880 bindi.
3-Onumuzde yeni dönem ve yeni beklentiler var. Birçok þirket için kötü bir yýl olmasýna raðmen klimasan yýlý iyi deðerlendirdi.
4-Bu þekilde büyümeye devam ederse çok iyi yerlere gelecegi aþikar.
5-Kambiyo karlarý müthiþ gelmiþ, vs vs..
6-Donen ,duran varlýklara oraný, ozsermaye, kýsa vede uzun vadeli borçlar vs vs..gelsin önümüzü çok daha iyi görmemizi sagliyacak inþallah.
7-Aksilik bu iþte klimasanla olan yolculuðum azdýran sonuna uzadý...
Biraz daha katlanacagiz birbirimize
Bol kazançlar
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Yer Ýmleri