Parayý veren düdüðü çalacak demekki.
Parayý veren düdüðü çalacak demekki.
Neyse maymun ettiler hisseyi zaten
Biraz kendine gelsin
Klimasan ile ilgili bir anýmý anlatayým
Sene 1997. Ýþe yeni baþlamýþým, eski model bi reno broadway alma hayalim var. Borsa nedir tam bilmiyorum, Ýþ C saðlam diye aylýðýmla almaya baþladým bir iki ay. Bunu duyan beni de çok seven amirim babacan bir tavýrla bir gün dedi ki; koçum sana klimasan alacaz reno falan deðil BMW alacaksýn dedi. Fazla da dillendirme dedi. Öyle heyecanlamýþtým kieski reno hayali kurarken BMW almak! Ayný gün ne var ne yok paramla aldým 70 Bin civarýndan. Bir bakýyorum 2. seans tavan. ertesi gün çift tavan. Rüya gibi. Kaðýt bir kaç gün içinde 140 Bin oldu. Satmak yok çünkü 500 Bin TL beklentisi var. Neyse ertesi hafta bir baktým taban
Allah Allah nooluyo dedim, du bakalým noolcak. sonra her açýlýþta taban. Amirime soruyorum suratý asýk bekleyelim bakalým diyo. Kaðýt 40 binde tabaný bozunca verebildim günler sonra, soluðu da 27 de aldý. Mahcup olmasýn diye kaðýdý söyleyen amirime de biþey soramýyom, kendisi dedi ki s pe k battý
Ayný haftada bir dergide iki üç satýr adamýn haberi çýktý klimasanda battý diye. Velhasýlý BMW hayali kurarken külüstür Renodan da olduk
Yýllar geçti aradan borsaya tövbeler ettik. 9 yýl ara verdik. Ve yine ilk aldýðým kaðýt kaderin cilvesi Klimasan oldu geçen ay 21 den, Þimdi fiyatý malum
Ne diyelim Allah saðlýk ve akýl fikir versin hepimize
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Sn.plasman
Bende diyorum ne oldu klmsn
Allahu Teala iyiliðinizi versin
Saðlýk sýhhat olsun
Brüt takasa bile girdik![]()
Çýkmak isteyen kaðýda brüt tks bile engel olamaz
Yeter ki çýkmak istesin önü açýk olsun..
...
Bu arada benim kiþisel fikrim ;
Hanelerde derin dondurucu talepleri artabilir. çünkü evde gýda stoðu yapma Ýstemi artabilir.Malum þuanda ilk sýrada gýda stoðu var.
Ayrýca , marketler tam gaz satýþlara devam ediyor.tarihi yoðunluk var marketlerde.online sipariþe yetiþemiyorlar.
Bu nedenle ticari tip soðutucular veya Pepsi c cola vb. Dolap sipariþleri etkilenmez.Sipariþler aynen devam eder.
...
Klimasan üretimi gidiþatý ile ilgili bilgisi olan var mý? Sanýrým duruþ yok bir haber görmedim
Son düzenleme : 6.sense; 29-03-2020 saat: 17:25.
Dün malum Corona haberlerinin birinde Avrupa'dan canlý baðlantýda marketin içini gösterdi marketlerin hertarafi neredeyse derin dondurucu.yani onumuzunde yaz olduðunu dusunursek en azýndan gýda sektörünün can alýcý demirbaþý soðutucular.once saðlýk...
Yer Ýmleri