Sn yuzdeoncu niyetim tartýþma açmak deðil.Bircok kiþi gibi kaðýdýn verileri ve küresel ýsýnma bu hisseye olumlu bir faktördür.Bu söylenmiþtir.Verilerde bunu hak ediyordu.ama kimse bu musibet virüsü hesaplayamadi.Yuzbinlerce kiþi öldü.Trilyon dolarlar sokaða saçýldý.Ben 65 yaþýndayým ilk defa böyle biþey oluyor.zaten 100/150yilda bir olur deniyor.ucaklar kalkmadý.ulkeler sýnýr kapadý.olacak bukadar ciro kaybý.beterin beteri var.Ýnsallah herþey daha güzel olur.
Herþey hikaye dedim dun akþam enver ne derse o. Ýþ info muhtemelen garanti yatýrým hepsi enver. Taban diyorlardý dün burda þaka gibi
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Klimasan Klima (KLMSN): Þirket'in yönetim kurulu hisse baþýna brüt 0,6687957TL (net 0,5684763TL) kar payý daðýtýmý teklifi verdi.
Dünkü kapanýþ fiyatýna göre temettü verimi %4,1 olarak hesaplanmaktadýr.
Hazýr yükselmiþken bence satýp %10 temettü veren bir kaðýda girmelisin, boþuna burada zaman kaybetme, hatta haber ver bizde gelelim... yatýrým tavsiyesi deðildir...
Dün seans içerisinde kimseyi etkilememek adýna yazmadým ama bende yavaþ yavaþ eldekileri azaltýyorum.
Blok satýþ kimse yapmamalý bence, parça parça verilmeli.
Kendime kesin stop seviyesi belirledim (aþaðý yönlü sert hareket olma ihtimaline karþý).
%25 Oranýnda elimdekiler azaldý. 20 tl ye yolculuk baþlarsa %15 daha gider
%60 ile 20 tl de durmayý düþünüyorum sonrasýnda her 1 tl lik volatilite için kalanýn %10'u ... 20 den %10 luk 21 den %10 luk vs ...
Yani anlatmak istediðim eðer satýþ yapacaksanýz bir stratejiniz olmalý, hem yukarý hem de aþaðý durumlarý göz önünde bulundurmalý ve blok satýþ yapýlmamalý.
Satýþ yapmamdaki sebepler
*Enver ve tayfasýnýn yapmakta olduðu can sýkýcý volatilite ..
*Þirketin þeffaflýðýný tamamen yitirmiþ olmasý.
*Leþ yatýrýmcý iliþkiler
*Vergi dairesine sunulan gelir tablosundaki yurt içi satýþlarýnda ciddi azalma olmasý.
Temettü kararý ve yurt dýþý satýþlarýndaki artýþ ise olumlu faktörler ...
Kimseyi etkilemek istemem sadece faydalý olabileceðini düþündüðüm için yazdým.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Saygýlar
Yer Ýmleri