Yapmayýn arkadaþlar, bu inat niye?
Hisseden 2020 yýlýnda hayýr olmadýðý rahatça görünüyor. Ýlk yarý satýþlarýnýn geçen senenin 70% i bile olmasý sürpriz olur.
Dolayýsýyla geçen seneye göre yapýlacak bir rasyo analizinde tüm göstergelerin negatife kaymasý büyük ihtimal.
Uzun bir süredir takip etmiyorum ama eðer biraz yukarýda yazdýðý üzere Kondor da satýþta bulunduysa, elini boþalttýysa bu durum 6 aylýk bilançonun boktan geleceðinin direkt göstergesi olarak kabul edilmelidir.
Býrakýn Enver kendi kendine alsýn-satsýn, sizin dersiniz olmasýn.. Evet þirket kötü bir þirket deðil ama ne yazýk ki 2020 yýlý Klimasan’a yaramadý, hepsi bu.
Süreç olgunlaþtýðýnda, zamaný gelince döner tekrar alýrsýnýz. Olasý genel düþüþe (Covid yeni dalga vs.-olacaksa tabi), bu hissede yakalanmayýn bari.
Hepinize bol kazançlar, saðlýklý günler dilerim.


Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri