Mükemmel bilanço ???
Geçen sene ilk yarıda 89 milyon kar varken, bu sene aynı sürede 5 milyon kar yok bile. F/K yüksek sezon sonrası 20 olmuş.
Takıldınız bir beyinsizin peşine, hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Çok doğru tespit geçen senede pandemi vardı!
Bu bilançodan sonra elindekini 7,5-8,5 arası kaptıranların artık düşmesi için ellerinde bilgi dağarcıklarında ne varsa kullanmaktan vazgeçecekleri almak için bu fiyatları birdaha zor bulacaklarını anlamaları gerekir sürekli kötüleyerek 10 tl altına inmez kötüyse ne işiniz var burda satın gidin sattıysanızda susun deme zamanı geldi artık
Bence ;
Elinde Klimasan hissesi olmadığı halde bu sayfada bilanço için yorum yapanlar ( iyi ya da kötü önemli değil ) BEYİNSİZ , dir.
Kabul etmeliyim ki işinizi iyi yaptınız, bir çok arkadaşı hala bu hissede tutabiliyorsunuz. 👍🏼
Bu bilançoyla beraber hala size inanıyorlar mı (25-50 tl), bilemiyorum tabi.
Almak, satmak, tutmak kişisel tercihler. Yalnız şunu söyleyebilirim ki, hisse 2 sene önce başlayan harekette 4 tl den 20-23 tl lere giderken dinamikler çok farklıydı.
Herkese güzel bir hafta sonu, kazançlı bir gelecek diliyorum.
Sn eva sizin mesajlarınızı herzaman faydalı yönlendirici buluyorum (zaman zaman agresif kötümserde olsa bunlar bile ufuk açıcı)
Burada amacımız zaten farklı renk ve sesleri görerek kendi kararlarımızı verebilmek burda yazılanları süzgeçten geçirmeden bir beyinsizin sözüyle tutan yada satan varsa zaten onlara denecek sözübenden iyi bilirsiniz
3-5 ay yada daha kısa sürede klmsn dan daha fazla artan Sayısız kağıtlarda var klimasan ın dinamikleri farklı olmasına rağmen pandemi olmasaydı farklı bir vizyon oluşturacaktı kısa bir ara verdi diyelim şimdilik pandemi tüm sektörleri firmaları etkiledi hasarın az olması hızlı normale dönüş başarı kabul edilmeli
25-50 ye kim inanıra gelince 10 tl iken bu hedefi yazmıştım 23 ü gördü gerçekleşmiş oldu ilk etap pandemi olmasaydı ne olurdu size kalmış bir yorum
Kişisel görüşüm gelen bilanço çok iyi ve gelecek vadediyor Kaldığı yerden 3.çeyrekte devam edecektir
İyihaftasonları bol kazanç ve sağlıklar diliyorum
Yer İmleri