101.615.638 TL gelmiþ herhalde yorumlarýnýzý bekliyoruz teþekkürler
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
101.615.638 TL gelmiþ herhalde yorumlarýnýzý bekliyoruz teþekkürler
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahminen 110/20 aþaðý olmaz diyordum. Ýncelemek lazým..
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
zýký temettü dagýtcak tutmakta fayda var ... ytd
Geçen yýl 9 aylýk 14 gelmiþ bu yýl 11.8 ..epey torpulemisler...denetimden geçmemiþ..
Satýþ vs iyi kar düþük geldi..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Telefondan bakabildiðim kadarýyla bilanço rezalet, akþam detaylý bakarým. Mübarek kardeþler iþini detaylý öðrenmiþtim bugün verecektim bütün malý ne gelse alýyor daha götürecekler herhalde diye vermedim. Nasip artýk.
O kadar malý kime verecekler. Yine kendileri götürür... sýkýntý yok..
denetimden geçmemiþ bilançoya takýlmayýn..
Satýþ büyümesini iþletme sermayesini þiþirerek, ticari alacaklarýný iki katýna çýkartarak saðlamýþ. Finansal yatýrým satýp nakdi yukarýda tutmuþ. Satýþ hacmindeki artýþ yurtdýþý büyüme ve diðer satýþlardan gelmiþ. Þüpheli alacaklar tarafýnda katmerli bir yükseliþ olsa korkardým ama öyle bir sinyal gözükmüyor, hatta azalmýþ. Herhalde pazar payý elde etmek için karlýlýðý ertelemiþler ki þirketin verimi zaten yeterince yüksek (Yatýrýlan sermaye getirisi, ROIC, %20'lerin hala üzerinde). Önünde koþu yapacak açýk alan varken karlýlýðý düþünüp frene basmanýn manasýný pek göremiyorum. Zamaný gelince büyümeyi yavaþlatýr, karýna bakar. Ahlara vahlara gerek yok
Yer Ýmleri