Yorum yazmýþtým klimasan için deðmez boþuna vakit kaybý sildim..
Bol kazançlar YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorum yazmýþtým klimasan için deðmez boþuna vakit kaybý sildim..
Bol kazançlar YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Moraliniz bozulmasýn, üzmeyin kendinizi.
Kabul etmeniz lazým ki, aþýrý iyimser bir yaklaþým göstermiþtiniz...
Ýþler eskisinden kötü görünüyor ve hiç bir zaman eskisi kadar iyi olmayacak diye düþünüyorum. Deðerli rakibi Uður Soðutma müsaade etmez zaten.
Bir de reorganizasyon sonrasý kaybedilen insan kaynaklarý konusu var ki, umarým çok can yakmaz, þirket performansýna negatif etki etmez.
Lütfen dikkatli ve sakin olunuz, beyinsizlerin dolduruþuna gelmeyiniz.
Bol kazançlar diliyorum.
Teyze sen ne zaman gelsen sert yukarý oluyor. Brain baþkan ne zaman gelse sert aþaðý. Tabi tamamen tesadüf olabilir. Çok malým kalmadý bi 8 10 bin çünkü büyük kaðýtlar artik dayanma sýnýrýnýn da altýnda ucuz ama sonuçta kesinlikle bu kaðýt da ucuz, yaptýðý iþ çok kýymetli bilancolar satýþ rakamlarý ortada. %100 turk firmasi olsa 50 tl direk en az, ama yabancý olunca piyasa acaba Karý kaçýrma burada dusuk gosterme durumlarý olur mu diye korkuyor ve temkinli yaklaþýyor öyle olunca da yerli traderin ve Brezilyalý patronun elinde tenis maçý gibi bi o yana bir bu yana patinaj çekiyor. Dedigim gibi bence ucuz ama birkac bilanco güzel kar getirsin ve burada kalsýn Karý ve büyümeye devam etsin çok deðiþik yerlere gidebilecektir.
Ýç pazarda Coca Cola ile Ortaklýðý ve belli pazar payýný korumasý önemli ama esas olay Rusya, Afrika, Avrupa pazarlarý. Kurlarin mevcut cok rekabetçi seviyelerinde cok ciddi yeni pazar penetrasyonu saðlayabilir ve ciddi hacimlere ulasabilir satýþ anlamýnda. Aldýðý arsalarý da bu kapsamda yorumlamak gerekir.
Kendi temel analizimdir ayrýca tek tek bilancolari da analiz ediyorum rakamsal olarak ama onu buraya yazmak istemiyorum.
Borsacý bugüne deðil geleceðe yatýrým yapandýr bana göre, öyle 3 günde köþeyi doneyim dersen köþede eva teyze tavayla kafana bi vurur kendine gelemezsinama orta - uzunda iyi temel analiz ve iyi fiyattan alýþ = borsada baþarý demektir bana göre. Herkese bol kazançlar dilerim SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Eva
burada her görüþ deðerlidir doðru yada yanlýþ olmasý okuyanýn deðerlendirmesine kalmýþtýr
Olumsuzsanýz satar çýkarsýnýz olumlu iseniz
Görüþlerinizi paylaþýrsýnýz sizin deðerlendirmelerinizde çok faydalý oluyor
Ancak Hep kötüleyerek kaðýdý düþürme çabasýnýn ne anlama geldiðini hepimiz biliyoruz düþükten alma çabanýzý kaðýdý kaçýrdýktan sonra arkasýndan bakmanýzý anlýyorum zor bir durumdur
Ayrýca böyle sanal bir ortamda hiç tanýmadýðýnýz
Kiþilere beyinsiz ithamýnda bulunmanýz doðru ve saðlýklý bir ruh hali deðil travmalarýnýz için bir dr a görünmenizde fayda var malum borsanýn bu döneminde psikologlara borsada iþlem yapan kiþilerden raðbetin çok fazla olduðu söyleniyor
[QUOTE=Brain;4734604]Sn Eva
burada her görüþ deðerlidir doðru yada yanlýþ olmasý okuyanýn deðerlendirmesine kalmýþtýr
Olumsuzsanýz satar çýkarsýnýz olumlu iseniz
Görüþlerinizi paylaþýrsýnýz sizin deðerlendirmelerinizde çok faydalý oluyor
Ancak Hep kötüleyerek kaðýdý düþürme çabasýnýn ne anlama geldiðini hepimiz biliyoruz düþükten alma çabanýzý kaðýdý kaçýrdýktan sonra arkasýndan bakmanýzý anlýyorum zor bir durumdur
Ayrýca böyle sanal bir ortamda hiç tanýmadýðýnýz
Kiþilere beyinsiz ithamýnda bulunmanýz doðru ve saðlýklý bir ruh hali deðil travmalarýnýz için bir dr a görünmenizde fayda var malum borsanýn bu döneminde psikologlara borsada iþlem yapan kiþilerden raðbetin çok fazla olduðu söyleniyor
Buarada firmanýn iþlerinin kötü olmasýda imkansýz
Geçen yýl ve geçen hafta aldýklarý arsalara ek tesis hacimli bir kapasite artýþý planlýyorlar hazýrlýklarý bu yönde 75 ülkeye ihracat yapýlýyor pandemi dönemi stok çalýþmasýný artýrdýlarki buda yetmiyor 3. Çeyrekte bunun etkisi görülecektir
Yýlsonunda ölüsüyle bile sermayesi kadar min kar edecek bir þirket kaçtane var
Ne kadar çirkin bir ifade, hiç tanýmadýðýn görmediðin bir insana, sýrf hisse analizi yorumu yaptý diye beyinsiz demek. Bir de eðer bayansanýz daha bir yakýþýksýz. Bir özür borçlusunuz, olmazsa sizin karakterinize vereceðiz artýk. FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Eva..
Ben yorum yapmadým çünkü hisse sahipsiz olduðu için. Yönetiminde bu olanlarý izlemesi rahatsýz edici. 500 trilyon piyasa deðeri komedi. 72 milyon dolar.
Her þirket gibi virüsün olumsuz etkilerini fazlasýyla fiyatýna yansýttý. Hiçte haketmediði fiyatlarý bile.
Þirkette ve faaliyetinde sorun görmediðim gibi 2021 Klimasan yýlý olacak inþallah.
Bol kazançlar.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Deðerli arkadaþlar
Bugünden itibaren yazmamaya karar verdim
klimasanda yolunuz açýk kazancýnýz bol olsun
Yer Ýmleri