Ýki haneli olan þahsi hedefimi bu haftaki hareketleri ve aracý kurum daðýlýmlarý nedeniyle
Üç haneli olarak revize ediyorum
Ýki haneli olan þahsi hedefimi bu haftaki hareketleri ve aracý kurum daðýlýmlarý nedeniyle
Üç haneli olarak revize ediyorum
Bende spk karý ile vergi dairesi karýna bakýnca sanki katakulli var gibime geldi. Ona güveniyorum. Lan olum 50 bin dolap 50 bin! Mart ayýnda.zaten kapasiten 550 bin milleti dolapsýz býrakacan, mal yetiþmez!!!!
50 bin dolap! Demekki adamlar ayda 50 trilyon para kazanýyo. 2 kere 2 dört!!!ihracat hayvan gibi. Her mevsim satarsýn. Kýþ mý geldi pompala dolaplarý nijeryaya!! 600 trilyon kar etse eder mi hayal ama eder. Hadi dolap baþý 500 tl kazan dolap beygiri! 300 trilyon!3 hane mantýklý bakkal hesabýmla.
Klimasan senin yapý kredi robotuna bayýlýyorum. Mübarek dyson gibi lot yutuyor!!!
Nijeryalý gardaþlarým soðuh kola içmesin mi?
Sen bir ayda 50 bin dolap üret ama bir aylýk karý bir yýla yaz! Ohhhh yedik bizde metalfrio! Markasýn marka dünya çapýnda! Bence babalarýnýn hayrýna sermaye artýrmadý. Baktýlarki mýzrak çuvala sýðmýyor, gelecek karlarý görüyorlar, e bizde sermaye artýrak.
Size alaylýlarýn eski bir hesabýný hatýrlatayým
Þuanda defter deðeri 8.5 tl sermayesi kadar
Kar eden þirketi eskiler ddx10 ile hedeflerler
Bu yýl klm en az 150 milyon kar açýklar ki buda yeni sermayesinin 2 katý bu durumda min 3 haneli rakamlar hayal deðil ayaklarý yere basan bir thm olur
Yer Ýmleri