KLMSN - Klimasan Klima
Yeni baþlýk hayýrlý olsun.
Eski baþlýðýmýz burada bir kaç ay okunabilir.
KLMSN - Klimasan Klima
Yeni baþlýk hayýrlý olsun.
Eski baþlýðýmýz burada bir kaç ay okunabilir.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Ýlk yazan ben olayým. Yeni sayfa hayýrlý olsun. Ýnþallah 20 li 30 lu rakamlarý bolca görürüz. Þahsen klimasan bunu hak ediyor. Benzerlerine göre çok ucuz kalmýþ. Hesaplamalar bu rakamlarý iþaret ediyor
Hayýrlý olsun.
ÝnsaAllah sirketimiz yeni yatýrýmý ile 2020 yilinda da ciro ve kar artýþýna devam edecek.
Size tavsiyem bu hissede günlük düþünmeyin!
Yeni tesisin kapasiteyi yüzde kaç arttýrdýðýný bilen var mý ?
Hayýrlý olsun, eski baþlýkta alýmlarý bitirdik bu baþlýkta da inþallah satýþlarý yapalým sonra bizden alan da kazansýn KLMSN da hepsi mümkün bence, herkese bol kazançlar.
Bu haber bilinen bir haberdi, gitmemiþ olmasý zaten yanlýþtý þaþýrtmýþtý beni. Bir arkadaþ mevsimlik iþçi çýkarýmlarýndan bahsetmiþ kafam karýþmýþtý nasip olmadý almak. HÝSSEDE OLANLAR HAYRINI GÖRSÜN.
2019 yýlý içinde tamamlamayý planladýðýmýz üretim bandý ve depolama alaný inþaatýmýz sürüyor. 3. çeyrekle birlikte ilave 9.000 m2 daha kapalý alan ile yaklaþýk %15 kapasite artýþýna ulaþacaðýz. Özellikle kurumsal müþterilerimize yönelik süreç avantajý saðlayacak olan yenileme merkezimizi devreye aldýk. Operasyon ve iklim þartlarý nedeniyle sahada yýpranan soðutucularýn gerek fiziksel gerekse soðutma teknolojileri aksamlarýnýn yenileme, tamir ve deðiþimleriyle ürün yaþam sürelerini uzattýðý operasyon merkezi, müþterilerimize ciddi bir maliyet avantajý sunuyor.
https://www.dagitimkanali.com.tr/201...k-calisiyoruz/
550.000 olan yýllýk üretim 632.500’e yükselmiþ oldu.
Yer Ýmleri