ICHIMOKU :
15.50 - 15.68 ortalama kuvvetli ilk destekler 14.20 ise çok kuvvetli destek, kriz zamanýnda dahi zar zor kýrýlan bir destektir.
17.70 17.90'lar ise dirençler.
ICHIMOKU'da içi yeþil ile gösterilen bulutun kalýn olmasý ise pozitif eðilimin kuvvetliliðini gösteriyor.
Aþaðý çekilmelerde söylediðim desteklerin altýna gelmesi durumunda bulut içerisinde uzun bir süre yatay yapmasý beklenir.
Þu kaðýt þu hali ile gidip 14,20 yi görecekse yemiþim kriz zamanýný felen filan , bu kaðýdýn allah belasýný versin derim ,burdan kaðýt soðusun soðusun deyenlerede sayar söverim o zaman , bankalar bile bundan çok daha fazla fk ile iþlem görüyor ya
Sayýn Ýbagatir en negatif yerine odaklanmýþsýnýz
Yeþil alana bulut deniyor 26 gün önünden gider grafiðin. Bulut günlük kapanýþýn altýndaysa destek görevi görür.
Üstünde ise direnç görevi görür.
26 Gün sonra bulutun bittiði yere dikkat edin 18.00'a yakýn. Yani 18'lerin üstünde olursa o zaman oralar destek görevi görür. Altýnda olursa kýrýlmasý gereken bir direnç olur.
Çok detaylý Ichýmoku, sadece bu kadarýný yazýyla anlaþýr þekilde anlatabilirim. Benim penceremde teknikte görünüm oldukça pozitif.
Bu kaðýda bu kadar güveniyoruz , hak etmediði yerler olunca / veya zannedince insanýn beynine bazen oksijen gitmiyor , kusura bakmayýn , þu an gerçekten 9,20 deki yerlerde nerdeyse bütün indikatörler , ben sizin gibi bu grafikleri burdan göndermede baþarýlý deðilim ama ccý, chandemo, macd, stoch rsý , bollinger bunlar bazýlarý dipte yani hisse hiç haketmediði alakasýz satýþlar yiyor diyor , bence yay gerildi , dövizde yükseldi bu çeyreðe de iyi yansýyacak stok maliyetinden dolayý , derinhisse diye bir internet sitesi var orda klimasan gibi hýzlý tüketim sektörü veya tedarikçileri ile ilgili þirketlerden bahseden bir yazý okumuþtum , klimasan yakýn zamanýn en güçlü þirketlerinden biri olacaðýndan bahsediyor , onun için bu þirket hiç hak etmediði yerlerde , olsun sabýrlýyýz ,bu bana herseme minimum 1 tl temettü versin hersene daha önce söylediðim gibi 5 senede tutarým ben bunu belli faizler daha da düþecek aþaðýya , bu temettü verimi iyi þirketley için çok iyi olacak
Estaðfurullah ne kusuru, teþekkür ederim yorumunuz için
Dediðiniz gibi bütün indakatörler sýkýþtý kritik yerler, yay gerilmiþ.
Derinhissenin önceki yazýlarýnda övgüyle bahsettiðini biliyorum. Ama þaþýrtýcý bir þekilde, bebek þirket portföyüne ekleme yapmýyor klimayý
Yýllýk karlýlýðý 120 bile deðil 80-90 arasý her sene gelse, isteselerde tutmazlar kaðýdý![]()
kuþlu sitede sevgil big_boga þirket yönetimine baya baya giydirmeli çok önemli bilgiler paylaþtý takip edin derim taze taze
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri