Kekom dostum ueni gördüm mesajý akrebi bir salað oðlan susturabilirmi yaaaa ayýp ediyon akrep bunla dalga geçiyor sadece cumartesi 5 günlük yýllýk izin alýp tatile geldim o yüzden hiç bakmýyorum trade amaçlý bile perþembeden itibaren yazýlarým ve spekle didiþmem baþlar herkese hayýrlý jazançkar spek oðlan cuma günü gelip kafana pis vuracam haberin ola en az 5000 lot alýcak
ytd deli saçmasýdýr
Klimasan demekki kar etmese çöp hisse olacakmýþ. Benzer sektörde Alarko carrier 10 trilyon karýna 746 trilyon piyasa deðerine ulaþarak klimanýn üzerine çýkmýþ.
Klimasan hep arýza hep sorun.
Yýllar geçti hissede dönen dolaplar hiç bitmiyor. Kurumsal bir hisse kimliði kazanamýyor.
Yetmemiþ gibi eurobond zararlarý ile ilgili haberler ayyuka çýkmýþ. Þirketten tek kelime açýklama yok.
Birde bilanço öncesi yabancý satýþý ayrý bir garabet. Neden satýþ neden þimdi. Bu kadar beklentiye raðmen. Heleki en iyi dönemlerin baþlangýcýnda. Sorular sorular deli sorular.
Klimasan hiç birgün güven vermedin vede vermiyorsun. Hisse fiyatý bizleri aldatmasýn. Baska bir yönetimin elinde olmuþ olsaydý bu bilanço ve piyasada 30 TL üzeri olmalýydý. Neden olmadý veya olmuyor. Yazýk..
Son düzenleme : Belekkimi; 20-01-2020 saat: 22:19.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Yatýrýmcý iliþkilerinden Serkana sorsan bilanço ile cevabi vereceðiz der mi?
Bu iþin içinde yabancý fon da var bence , amaç hisse toplamak olabilir her nekadar yabancý satýþý var gibi gösterip , enver ve yabancý fon ayný taraf bunlar bence , hisseyi neden 16-20 arasýna hapsettiler , eðer enver boþalttýysa hisseyi ve fonda boþalttýysa hisseyi nereye gitti bu kadar hisse ve bu hisse neden 17-18 altýna gitmiyor bu kadar büyük çapta satýþ olmasýna karþýn , bu eurobond zararý olayý yeni bir olaymý kaç senelik olay neden þimdi çarþaf çarþaf yayýnlanýyor , bugün tüm hisseler yeþil bu kýrmýzý ve düþüþ yüksek tuhaf deðilmi ? mal çýkmak isteyen bir adamýn salak olmasý lazým böyle bir günde hisseyi indirmek , böyle bir günde hisseyi genelin tersine çevirirsen güvende gider zaten elindekileride çýkamazsýn algýyý niye bozacaksýnki kafaya koyduysan hisseleri çýkmayý eðer , gýrtlaðýna kadar borç içinde ve dünya kadar zararý olan þirketler bile yeþil bugün bu ise malum 😂 þaka gibi , þirketten bir tane açýklama yok eurobond ile ilgili neden acaba ?
Yer Ýmleri