Aksa enerji üretim'in 2020 yýlý 6 aylýk konsolide net karý 222.307.057 tl (2019/6 aylýk: 107.584.230 tl)
Aksa enerji üretim'in 2020 yýlý 6 aylýk konsolide net karý 222.307.057 tl (2019/6 aylýk: 107.584.230 tl)
Hocam 3,4 farketmez. Biz kurdan pozitif etkilenen bir þirketiz. Piyasa artik bunu öðrense yeter. Ki bunu CFO da bayaðý dile getirdi. YTD.Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
4.92 açýlýþ oldu.
Dün 4.60 - 4.63 bilanço öncesi benim için iyi fiyat demiþ, borsada 109 500 desteðine de dikkat edeceðimi belirtmiþtim.
Benim için kýsa süreli güzel kar , satýþ fýrsatýný bugün kollayacaðým.
Satýþým aksen pahalý olduðu için deðil endeks riskini almak istemediðim için olur.
Aksen hedef fiyatýný aracý kurumlar zaten veriyor.
Benimki kýsa vadeli bir iþlem orta uzun vadede herkesin hedef fiyatý farklýdýr þüphesiz.
Son düzenleme : parasever; 14-08-2020 saat: 10:26.
Kendi yorumlarini alintilayan ve imzasinda reklamini yapan ve ve sitesinin reklamini yapip duran zat. Bulamadin mi hala müridlerini
. Hayir burada onu yaptim bunu yaptim diyerek ne amaçliyorsun ya.Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Þeker yatýrým 6.2 hedef fiyat vermiþ aracý kurumumun söylediði kadarýyla.
Kurum rapor attýðýnda ekleyeceðim.
Bugün paylaþtým cünkü dün 6.6 - 6.63 te bilanço öncesi iyi fiyat dediðim için sorumluluk hissettim.
"yazdýðým her sözün arkasýndayým"
Dün ucuz fiyatta hisseye dikkat çektiðimde rahatsýz oldun, bugün herkes güzel karda , isteyen satabilir,
herkes kendi kararýný verebilir.
Beni "burada spekülatör uþaklýðý yapanlarla karýþtýrma, lütfen" haksýzlýk ediyorsun.
Son düzenleme : parasever; 14-08-2020 saat: 10:48.
Kýsa rapor bu arkadaþlar.
unnamed.jpg
Yer Ýmleri