Benim bu hissede ne ve kim oldugumu sirkette biliyor buradaki bazilari da. Þirkete geri alim yapin þirket degerinizi dusurmeyin diye cagrilar yapip duran da benim. Genel kurulda sorular soran da benim. Demeyeyim diyordum ama 2 sene once de hissenin ederi 2 ay sonra falan 5 lira olacak diye sayfa sayfa yorumlar pompalayip yuzde 15-20 yapinca 4 liradan kacan da sizdiniz. Açýk açýk söylüyorum yazilariniz, kivirmalariniz, tavriniz, imzaniz hepsi SAHTEKARLIK KOKUYOR. Ha sizin gibi insanlarin yorumlarina bakip hisse alan veya satan varsa bu borsada umarim en yakin zamanda akillanir. Gelelim benim yorumlarim meselelerine; þirketle ilgili biri desinki sen þöyle dedin ama öyle deðil, tüm samimiyetimle söylüyorum seve seve özelden tartisir ve hakliysa da kisiyi tebrik ederim. Sizin gibi geçmiþ yazilarimi kendim alintilayip sonra sitemin reklamini yapmiyorum ama coðu dediklerim kendi adima tuttu. Teknik yorum da hiç yapmadim, hisseye de hiç 3 olur 5 olur demedim ve demem de. Çünkü teknik bilmem ben. Yani bilirim de teknik biraz göreceli kavram oldugu için yorumda bulunmam. Avukatina söyle benim yorumlarimi bir okusunda senin nasil biri oldugun hakkinda biraz fikir sahibi olsun.

Originally Posted by
parasever
Paylaþtýðým bilgilerin hepsi doðru bilgiler , bilmeyenler vardýr diye iyi niyetle derleyip paylaþtým.
Çünkü düþük fiyatta birileri çýkýp 3.6 fiyatlar olabilir diye grafik ekliyordu.
Nedense bunu yazana bir lafýn olmadý.
Ne oldu, hisseler istediðin kadar düþmedi mi , istediðini alamadýn mý ?
Saldýrýp duruyorsun.
"Beni spekülatör uþaklarýyla karýþtýrma"
"Sen þikayet ettiðinde söyle" ben de avukatýma söyleyeceðim o zaman, yazýlarýný incelesin.
Ýyi niyetli insanlarý karalayýp duruyorsun.
Sen iyi niyetli misin deðil misin hukuk karar vesin.
Geçmiþte birçok þey yazmýþsýn , birçok kiþi tepki göstermiþ, yazdýklarýnýn yanlýþ olduðunu belirtmiþ , düzeltme yapmýþ. Israrla yanlýþlarýnda diretmeye devam etmiþsin.
Bu yazdýklarýn kasýtlý yanlýþlar mý incelemeler göstersin.
Aldýðýmda da yazdým, sattýðýmda da yazdým.
"Yazdýðýmýn tersini yapmadým"
Suç yazdýðýnýn tersini yaptýðýnda oluþur.
Hisseyi dün 4.6 da yazdým bugün 5 lira, dün burada ben hisse ucuz dedikçe bana saldýrdýn !!!!
Hala saldýrýyor hala sataþýyorsun.
Rahatsýzlýðýn insanlarýn hisseyi ucuza alýp kar etmeleri mi !!!
Dikkatini çekiyorum, 5 lirada deðil 4.6 - 4.63 fiyatta benim için fýrsat yazdým, hisse þimdi 5.03
Sataþmalarýna artýk cevap vermeyeceðim , dediðim gibi .
Þikayet ettiðini bana söyle, ben de o anda seni avukatýma havale edeyim
"Ben yazdýðým her yazýnýn arkasýndayým, sen yazdýðýn yanlýþ yazýlarýn vebalini ödemeye hazýr mýsýn" ?
Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Yer Ýmleri