Renaissance Capital, enerji sektöründeki 3 Türk þirketi için tavsiye ve fiyat hedefi baþlattý
Renaissance Capital, 12 Nisan tarihli raporunda;
Aksa Enerji için 14.6 TL hedef fiyat ve 'tut' tavsiyesi
Akenerji için 1.37 TL hedef fiyat ve 'sat' tavsiyesi
Enerjisa için 15.0 TL hedef fiyat ve 'al' tavsiyesi
belirledi.
Bugünkü pandemi kapanma kaynaklý gelebilecek haberlerden sonra güniçi yaþananlarý görünce son genelkurda konuþtuðumuz sayýn Niþli nin cümleleri geldi aklýma sormuþtum pandemi þirket olarak bizi etkiledimi diye kesinlikle demiþti hatta 2019 rakamlarýna göre üretim artýþý bile var demiþti... Yeter ki þirkete niye yatýrým yaptýðýmýzý bilelim. Sabýrla beklemek gerisi yalan.
Þirkete yatirim yapmak ayri. Ama bir kiþi veya birkaç kiþinin insafina býrakýlmýþ bir yatirimci grubu var bu hissede. Ýster 5 yaparim ister 50 yaparim havasi var adamda. Keþke yatirimcisini koruyan bir yönetim olsaydý.
Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
https://www.youtube.com/watch?v=VhuCjh3jkfs
Hayýrlý olsun Þirketimize Libya...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vay bee. Hiç beklentim yoktu. Yeni mottomuz heralde "Dünya'ya enerji saðlamak" olacak
. Kaçýncý ülke oldu bu yahu? 7 mi? 8 mi ? Þimdi nasýl diyeceðiz genel kurulda; "hani bize temettü?" diye ?. Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Yer Ýmleri