Yeni gelen zamla beraber Antalya'nýn MW baþý maliyeti 320-330 TL bandýna geldi. Tahmindir.
Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Ýthalat ? Karlar eridi de elektrik mi ucuzladý gürcistanda?
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Merhaba arkadaþlar , zaman zaman girip yazýyorum.
Daha önce de bahsetmiþtim Aksen portföyümün sabit hisselerinden olduðu için fazla bakmýyorum bile.
Sadece geliþmeleri izlemekle yetiniyorum. 2.80 lerden beri Aksen sürekli portföuyümde. Sabit bir miktar var bazen artýyor bazen sabit miktara iniyor.
Bugün takaslara baktým yýlbaþýndan bu yana küçükler satmiþ, 3-4 kurum ise almýþ.
Satýþlar daðýnýk alýþlar toplu. Üstelk son 1 ydýr ortlam sanýrým 13 civarý fiyattan topladýlar.
Hissede 2-3 gurup hisse toplama telaþýnda bazen kapýþ kapýþa giriyor sonra çekiliyorlar.. Tahtayý anlýk izliyorsanýz görüyorsunuzdur zaten.
Yolu çok uzun diye düþünüyorum.
CITI SON 1 AYDA 2.5 MÝLYON
GEDÝK SON 3 AYDA4.3 MÝLYON
ÜNLÜ 1.5 MÝLYON
BÝREYSEL EM.FONLARI 3.2 MÝLYON ALMIÞLAR.
SATANLAR
GARANTÝ 1.04 MÝLYON, AK YATIRIM 965 BÝN, ÝÞ YATIRIM 615 BÝN
Görüldüðü üzere satýþlar daðýnýk, Alýþlar toplu arkadaþlar.
Son 1-2 aydýr iþlemlerin 13 ortalama civarý olduðunu düþünürsek, yaklaþýk hesabima göre 11 milyon adet birileri topladý.
Parasal ifadesi 140 milyon TL diyebiliriz. 12 üzeri desek bile 140 milyonluk maliyetle alanlarýn da bir hedefi olmalý deðil mi.
NOT: Yatýrým tavsiyesi deðildir. Zira uzmanda deðilim. Sadece kiþisel tecrübelerin paylaþýmýdýr.
Kontrolmatik Kamerun'da þirket mi kurmuþ ?
Kýsmet artýk. Var bir temennimiz...Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri