Görebiliriz tabiki. Çok olasý.
Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Sayýn neva91 bazý rakamlarýn ben de farkýndayým ama sanki kafamdaki rakamlarý yazsam çok uçuk olacaktý. Spk biliyorsunuz bu konularda çok hassas. Elimizde.yüklü mal olmasa yazacak çok þey var tabi ki.
Bir de insanlarý yönlendirmiþ olmamak için mevcut reel rakamlar üzerinden yorum yaptým. Çünkü bu rakamlar bile enteresan rakamlar.
Hani bir benzetme vardýr.
Tilkiye sormuþlar tavuk sever misin, diye. O da demiþ ki :
- Gülmekten konuþamýyorum.
Ben de bazý þeyleri yazacam da gülmekten yazamýyorum.
Ben de normalde çok yazmam ama malum zaten 3 haftaya bilanço gelecek ve herþey belli olacak. O yüzden biraz erken de olsa yazayým. Gelecek sene ile ilgili de tabiki her þey olasý ama benim net kar beklentim bu seneki FAVÖK'ün 70-75%'i. Temkinli olmakta fayda var. Ama hepsi de olabilir yani. Sonucta kur 1 TL oynasa bizim FAVÖK 300mnTL civarý oynar yani. Þu konjonktürde her þey olasý. YTD.Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Buyurun bakalým ANGOLA ya
AÞAÐIDA ORJÝNALÝ GEÇEN HABERÝN TERCÜMESÝ;
Aksa Holding'den Türk iþadamlarý Luanda'da
Bu, Cumhurbaþkaný João Lourenço'nun bir bakanlar heyeti ve ulusal iþadamlarý baþkanlýðýnda o ülkeye gitmesinden sonra ülkeyi ziyaret eden ikinci Türk iþadamlarý grubu.
PAZAR /LUANDA /07 EYLÜL 2021 / 08:34 H.
Aksa Holdings þirketinden Türk iþadamlarýndan oluþan bir heyet, bu Pazartesi (6) öðleden sonra iþ temaslarý için yarýndan itibaren çalýþacaklarý Luanda'da bulunuyor.
Heyete baþkanlýk eden AKSA Enerji Baþkaný Cemil Kazancý, Elektrik Üretim Þirketleri (PRODEL), Enerji ve Su Bakanlýðý ve Özel Yatýrým Geliþtirme ve Ýhracatý Geliþtirme Ajansý'nda (AIPEX) yapýlacak duruþmalarda karþýlanacak.
Jornal de Angola'ya göre grup, gecenin baþýnda özel bir uçakla Türkiye'ye dönüyor.
Bu, Cumhurbaþkaný João Lourenço'nun bir bakanlar heyeti ve ulusal iþadamlarý baþkanlýðýnda o ülkeye gitmesinden sonra ülkeyi ziyaret eden ikinci Türk iþadamlarý grubu.
Angola Devlet Baþkaný, yönetimde ve yabancý yatýrýmcýlarýn korunmasýnda gerçekleþtirilen deðiþiklikler ýþýðýnda Türkleri ülkeye yatýrým yapmaya davet etti.
![]()
Sürekli afrika alacaklarý yükseliyor. Bugune kadar kaç dokarlýk elektrik satýþý yapýlmýþ, bunun ne kadarý tahsil efilmiþ bugune kadar!? Bu sorunun cevabý önemli!
Yer Ýmleri