Cenazem vardý maalesef katýlamadým. Yýllýk +1000 mi ? Keske sorulsaydý; hedef Tesla mý ?
. Ama evet, Özbekistan'da bitince bilanço bunu kaldýrabilecek düzeyde olacaktýr. Hedef +1000 olsun da 70-80%'ini tutturalým yeter.
Ek olarak bilançodaki 1.2 milyarlýk (galiba rakam buydu) maddi duran varlýk alýmý sorulsaydý keþke ? YYD.

Originally Posted by
Baturalpi
Bugün yatýrýmcý toplantýsý vardý, En hoþuma gidenler þunlar oldu;
1- Nuri Tezel büyüme konusunda Cemil Kazancý'nýn her yýl artý 1000 MW söylemi olduðunu ifade etti. Kendisi de bilançonun bunu kaldýrabileceðini ifade etti. Böyle bir büyüme mümkün dedi.
2- Nuri Tezel Özbekistan benzeri bir yatýrým için özbekistan'a komþu ülkelerle irtibatta olduklarýný bir geliþme olursa gündemdeki her þeyin önüne geçebileceðini ifade etti.
3- Gana'da 5-15 sene arasý yeni bir kontrat isteniyormuþ. Ýmza konusuna artýk bir adým kalmýþ. Gana'da büyüyerek devam etmeyi öngörüyorlar, yeni projelerle ilgileniliyormuþ. ( Tahminen yeni santraller)
4- Yatýrýmcýlar ýsrar edince Tezel Özbekistan favök rakamýnýn Odaþýn beklentisinin üzerinde olacaðýný ifade etti. Odaþ 144MW için 20 milyon dolarmýþ. Oranlarsak bizim 90 milyon dolara denk geliyor ama firma beklentilerde hep muhafazakar olduðu için bence 125-150 arasý favök gelir oradan.
5- Iraktan çok memnunlar ayda 5-6 milyon dolar fatura kesiliyormuþ. Ödemeler 10 gün içinde yapýlýyormuþ. Irak tarafýndaki altyapý tamamlanýnca ayda 10 milyon dolar hacim olacakmýþ.
6- Aksenin fiyatýný kendileri de ucuz buluyorlarmýþ, yatýrýmcýlarýn memnun olmadýðý þeylerin farkýndalarmýþ, bunlarý yönetim kuruluna iletiyorlarmýþ. Yönetim kurulu bunlarý deðerlendiriyormuþ. Tezel'e göre bilançomuz seneye temettü verebilecek bir yapýya kavuþuyormuþ, söylediðine göre 2-3 yýldýr kendisi temettü verilmesini istememiþ, bilançolarý düzeltmek istemiþ. Temettü konusunu da yönetim kurulu deðerlendirirmiþ.
Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Yer Ýmleri