Aksen de gecen sene kasim sonu ve aralikta bir cok KAP gelmisti yanlis hatirlamiyorsam. Ozbekistan haberleri zaten bekleniyor ama bu sene de aynisi olur temennisiyle herkese hayirli haftalar bol kazanclar dilerim.
Aksen de gecen sene kasim sonu ve aralikta bir cok KAP gelmisti yanlis hatirlamiyorsam. Ozbekistan haberleri zaten bekleniyor ama bu sene de aynisi olur temennisiyle herkese hayirli haftalar bol kazanclar dilerim.
"Yapý Kredi Yatýrým, Aksa Enerji için hedef fiyatýný 12,40 TL olarak belirledi ve hisseyi "al" tavsiyesi ile inceleme kapsamýna dahil etti."
Buradaki ortaklar çok sessizDaha dolar bazýnda kazanmadýk. Yolumuz uzun inþallah. Hayýrlý kazançlar. Ytd..
Þu an 10 lira olsaydýk dolara yenilmezdik(son 3 ay). Maalesef þu an maðlubuz.
Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
2 Yýldýr buradaydým, 2 yýl daha buradayým inþallah. Belki de daha uzun. O zaman ki geliþmelere baðlý.
7-8 Yýl önce Yataþ da idim. Maliyet 1,8 Liralarda idi. 2 Yýla yakýn bekleyip ÝþYatýrým 5.7 hedef verdi diye 5,5 liradan vermiþtim. Oysa 1 yýl daha bekleseymiþim 25-30 liralarý görebilecekmiþim. En büyük piþmanlýklarýmdan biridir.
Sürekli yatýrým yapýp cirosu ve karý artan hisseyi uzun beklemek de yetmiyormuþ. Çok daha uzun beklemek gerekiyormuþ. Hektaþ Egeen hep ayný þekilde karla sattýðým halde uzun vadede piþmanlýðým olan hisselerdir.
Aksen nin de yolu bence uzun olacak. Bu nedenle 2 yýl tuttum, daha da tutacaðým.
Yatýrýmlar devam ettikçe, büyüme ve karlýlýk devam ettikçe tutacaðým inþallah.
Hissenin dolar bazýnda durumu da enteresan. TL olarak iyi prim yapmasýna raðmen USD bazýnda grafiðini buraya býrakýyorum.
![]()
Yapý Kredi 12.50 TL fiyat vermiþ ama;
2021'de
FAVÖK : 2300 mnTL
NET KAR : 1036 mnTL
2022'de de
FAVÖK : 3332 mnTL
NET KAR : 1485 mnTL
Yani beklentilerinde favök(2021 hariç) ve net kar beklentilerinde Deniz Yatýrým gibi bayaðý yanýlacaða benziyor. Bakalým yanýldýðýný anlayýnca hedef fiyatýný yükseltecek mi ? Boþuna demiyoruz TR'de enerji alanýnda düzgün, iþ bilen bir analist maalesef yok. Sýnýrlý bilgileri ile sallýyorlar maalesef. Küçük bir örnek vermek gerekirse; bilançomuzun küçük bir kýsmýný oluþturan GÖYNÜK'ün bile seneye ki FAVÖK'ü 600-800 mnTL civarý olur gibi(hepsini spottan satarsa). Kar rakamýna hiç girmiyorum bile. Yani içerik olarak bayaðý boþ bir rapor... YTD.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Yer Ýmleri