2. çeyrek kar tahminim 1.558.000.000 tl.. önümüzde 2 hafta kaldý.. yani 3,5 ay içinde 2 bilanço göreceðiz.. fk þu anda 14 ve bu iki bilanço ile birlikte fiyat hiç deðiþmezse bile fk 7 nin altýna inecektir. hesabýnýzý ona göre yapýn. kaç gündür baskýdayýz.. zamaný gelince 38 e kadar yol açýk. sonrasý ise sadece zaman meselesi.. sene sonuna 60 hedefim var. kabaca 3 dolar bekliyorum. kazakistanla yapýlan anlaþmada kapasite artýþlarý gelecektir. afrikada kapasite ve süre uzatýmlarý.. ayrýca yenilenebilir alanda yatýrým haberleri gelirse gözümüzü avrupada açarýz.. gerisi çorap söküðü.. sabrý olana dünyalarý verdi.. daha da verecektir..
Bu hissede en büyük aktör BofA. Diðerleri bunun yanýnda teferruat. Bu günlerde hisseyi sürekli baskýlýyor.. Nereye kadar tutar ilerleyen zamanda görülür. Bu gün alýcý taraftý ve hissede gayet iyiydi. Ama þimdi taraf deðiþtirdi ve sürekli satýyor. Ýlerleyen zamanda taraf deðiþtirmesini umuyoruz..
Uzun zaman sonra sinir uçlarýna dokundurma iþlemlerini özlemiþiz.
Selamlar herkese,
Hocam teknik açýdan bir sýkýntý yok gibi sanki 1Q22 bilanço öncesindeki harekete benzer þekilde ilerliyor, bilanço açýklanmasýndan sonra da bir süre yatayda kalýp güç toplayýp sonra yukarý atmýþtý.
Bakalým yine benzerini yapabilecek mi, açýkcasý ben benzer bir hareket bekliyorum, bakalým hayýrlýsý temeli saðlam nasýl olsa,
Görüþlerim þahsi fikrimdir, asla tavsiye deðildir yanlýþ anlaþýlma olmasýn,
tekniðini, taktiðini bilemem ama sonucun iyi olacaðýndan þüphem yok...
Naci Aðbal’ý Kazancý Holding ve iþtiraki Aksa Enerji Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý göreviyle kadrosuna dahil etti.
4 kýtada yer alan 22 ülkede sürdürdüðü operasyonlar ile küresel bir güç haline gelen Kazancý Holding ve iþtirakleri, hedeflerini ve kadrosunu büyütmeye devam ediyor.
Grup, son olarak Naci Aðbal’ý Kazancý Holding ve iþtiraki Aksa Enerji Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý göreviyle kadrosuna dahil etti. Naci Aðbal ayný zamanda Kazancý Holding, Aksa Enerji ve Aksa Elektrik þirketlerinin icra kurullarýnda da aktif görev alacak.
Kazancý Holding ve iþtiraki Aksa Enerji’nin temmuz ayý sonunda gerçekleþtirilen Genel Kurul toplantýlarýnda alýnan kararlar ile, Naci Aðbal’ýn da yönetim kadrosuna katýlmasýyla güçlenen Kazancý Holding Ýcra Kurulu’nun yeni sorumluluklarý þu þekilde oluþturuldu:
Kazancý Holding Ýcra Kurulu Üyeleri
Cemil Kazancý - Kazancý Holding ve Aksa Enerji Ýcra Kurulu Baþkaný
Naci Aðbal - Kazancý Holding Globalleþme Stratejileri ve Mali Ýþler Baþkaný
Ömer Muzaffer Baktýr - Kazancý Holding Finans ve Aksa Jeneratör Ýcra Kurulu Baþkaný Necati Baykal - Kazancý Holding ve Aksa Jeneratör Ýcra Kurulu Üyesi
Barýþ Erdeniz - Kazancý Holding Ortak Birimler ve Aksa Elektrik, Aksa Tarým ve Turizm Ýcra Kurulu Baþkaný
Þirket tarafýndan yapýlan açýklamada, “Hýzla deðiþen ve çok çeþitli fýrsatlarý barýndýran global enerji piyasalarýnda, Aksa Þirketler Grubumuz ile ‘global güçlü bir oyuncu’ olma hedefi doðrultusunda yoðun bir çaba içindeyiz. Enerji alanýndaki tecrübe ve yetkinliklerimizi global vizyonumuz ile birleþtirerek uluslararasý pazarlarda büyümeye kararlýyýz” ifadelerine yer verildi.
Açýklama þöyle devam etti: “Hissedarlarýmýz baþta olmak üzere, tüm paydaþlarýmýz için deðer üretmeye odaklanan bir strateji temelinde, yatýrýmlarýmýzý artýrma ve çeþitlendirme yolunda da önemli çalýþmalar yürütüyoruz. Oluþturduðumuz bu stratejiyi güçlü bir kurumsallaþma ile destekleyeceðiz. Bu çerçevede Sayýn Naci Aðbal’ýn, Kazancý Holding ve Aksa Enerji Üretim A.Þ.’ye Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý olarak katýlmasý hem global stratejimizin oluþturulmasýnda hem de güçlü mali yapýmýzýn global stratejimize uygun biçimde þekillendirilmesinde bizlere büyük bir güç ve deðer katacak.”
Yer Ýmleri