Sirket niye bilgi vermiyor bu konularda bilen var mi?
Sirket niye bilgi vermiyor bu konularda bilen var mi?
Sakladýklarý birþeyler var demek ki Sn.Cemilsavar.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aralýk ayýnda endeks 106.500-115 bin hareketi yaparken bizim uyuz eþek yerinde saydý. Orta vade yön yukarý diye düþünüyorum ama son hareketler tahtacýnýn yine oyun peþinde olduðunu gösteriyor.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 küsür milyar TL lik bir þirket gibi hareket etmiyor maalesef..
Endeksteki küçük hisseler gibi iþlem hacmi ve kademeleri var..
Önceki bilançolardan kaynaklý güvensizlik had safhada..
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle güven vermiyor, roadshowa çýktýlar ama görüyoruz ki ciddi bir yabancý fon alýþý olmamýþ. Gana ve Mali kontrat süre ve koþullarý ile ilgili belirsizlik var. Þirket þeffaf deðil, yatýrýmcýdan bilgi saklanýyor.
Herþeye raðmen iyi bilanço bekliyorum, bu çeyrek 1.750 milyon TL ciro bekliyorum. Epiaþ verilerine göre Antalya ve Göynük muhteþem çalýþmýþ. Dolar kurundaki artýþ kaynaklý bir miktar kambiyo zararý yazacaðýz. Ancak Afrika, Kýbrýs ve Göynük'ün döviz bazlý gelirleri ile bunu telafi ediyoruz. Defter deðeri de kurdaki artýþtan olumlu etkilenecek. Rotatif kredi faizleri ciddi oranda düþtü. Madagaskar için kasadan nakit para çýkacak kýsa vade olumsuz olsa da sonrasý için güzel. 125 milyon TL gibi bir kar bekliyorum. Allah mahcup etmesin inþallah.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 termik santral tamamen, 1 termik kýsmen kapatýlmýþ..
DGS de artýk ciddi katký verecek..
Kapatýlan termik santrallere olumlu tepki verecek hisselerin baþýnda geliyor (Bence diðerleri Aken ve Odas)..
Bakalým ne yapacak: Güzel bir tepki mi? Saçmalamaya devam mý?
YTD
151,3 milyon Kasým ayý kapasite ödemesi..
Birçok BIST þirketinin neredeyse piyasa deðeri kadar..
Termikler kapatýldý, en az 1 yýl DGS ler de para basacak..
11.40 itibariyle 10 kuruþluk bir tepki.. [emoji53]
YTD
Yer Ýmleri