Bu sayfayý þu an 21 kiþi okumaktadýr... en son ne zaman 3-5 kiþiden fazla oldu sýnýf mevcudu burada?
Sabir...
Bu sayfayý þu an 21 kiþi okumaktadýr... en son ne zaman 3-5 kiþiden fazla oldu sýnýf mevcudu burada?
Sabir...
Allahtan borsa artýda yoksa bunlar tam süzme satýrmak için herþey yaparlar týpkýsýný doholde yaþadým 1.07 verdim ogün bugündür çakýyor inat ettim sýfýrlasada satmam 5 lira hedef koydum ytd
https://www.kap.org.tr/Bildirim/79615001.11.2019 tarihi itibarýyla Sayýn Mustafa Kýzýltunç Aksa Enerji Yatýrýmlar ve Mühendislik Direktörü olarak göreve baþlamýþtýr...2015-2019 yýllarý arasýnda ise Limak-Ýçtaþ Enerji’de Yatýrýmlar Proje Müdürü olarak görev yapmýþtýr.
Bilanço heyecaný dindiðine göreboþ bir vaktinizde aþaðýdaki bilgiseli okuyun sayýn dostlarým ve yakýn geçmiþte yazmýþ olduðum "þirketin sahip olduðu networklerle ilgili" mesajlarla harmanlayýn lütfen.
https://twitter.com/yazparov/status/1192113932074463235
Þimdi bilanço güya kötü geldi diye satýyorlar. Güldürüyorlar beni.
Ýyi de, iyi geldiðinde de yükselmemiþti ki hisse.
Bence bilanço hiç de kötü deðil. Algýsý kötü.
Faaliyet karý ve satýþlar bu ortamda geçen yýla göre artmýþ.
Geçen çeyreðin hafif altýnda ama yine de yüksek gelmiþ.
Beðendiðim ve fiyatlanmamýþ bir kaðýt olduðundan ek alým yaptým. Birkaç kuþun daha sýkarým kendi adýma, geri gelirse. (Kesinlikle YTD.)
Þu anda bunda bir Alka hareketi sezinliyorum.
Bilanço rakamlarý ayný olmasa da oransal artýþ-azalýþlar çok benzer.
Bilanço geldikten sonra biraz duraksadý. Sonra kafasýna dank etti demek ki bir haftada %20 prim üretti. Neden?
Karlýlýk yüksek, satýþlar artmasa da stabil, fiyat ise kelepir sayýlýr.
Naçizane ayný hareketi yapar mý diye bekliyorum. Bu yöndeki beklentimi de canlý biçimde koruyorum.
"Ya bir yol bulacaðýz ya da bir yol açacaðýz"
Tahatada komedi filmi oynuyor... Býrak bu iþleri tahtacý
Sayýn arkadaþlar.bilanço bazýnda olumsuz bir tablo yok,ancak hissede oluþan teknik yapý hazýmsýz þekilde oluþmuþ ve bu nedenle dip çalýþmasý ihtiyacý hasýl olmuþ,bu hazým ihtiyacýný 2.65 destek olacak þekilde karþýlamasý gerekiyor,orta vadeli teknik oluþumda yukarý potansiyel içeren bir çanak formasyonu teyidi gerçekleþmiþ durumda,hissede olan arkadaþlar rahat olsunlar haftalýk kapanýþta bahsettiðin destek rakamý iþlem hacmiyle desteklenecek ve ilk hedef fiyatý olan 3,00 TL nin hedefleneceði bir tablo olasýlýðý artacaktýr...bahsettiðim rakama gelindiðinde yeni bir teknik deðerlendirme yapmak gerekir.
Yer Ýmleri