Originally Posted by
scrat
Soyut varsayýmlar uzerinden somut verileri gözardý ederek bir projeksiyon çizmiþsiniz. Sirketin tahsilat sorunu onemlidir ve hisseyi elinde tutan herkesin düþünmesi gereken bir durumdur, Aselsan in su fiyatlarda olmasýnýn tek nedenidir mesela. 50% lerde FAVOK marjýnýn uzun sureli olabileceðini düþünmeniz rekabetçi piyasada hayalden öte birsey. Mantikli varsayýmlarla bile AKSEN bir miktar Yatirim yapmaya deger bir þirket, o yüzden bir yatirimim mevcut. Ama þirketin hissesini aldim diye gözlerimi kapatýp þirketin zayif yönlerini de görmezden gelecek degilim. 3. çeyrekteki fiyasko yurt ici FAVOK rakamlarý da düþünülmesi gereken, ve þirkete ne kadar güvenilmesi gerektiðini gösteren bir veridir. Þirket istediði gibi oynayabiliyor rakamlarla. Hiçbir mantýk þirketin yurtiçinden 3. çeyrekte 2. çeyrekten çok daha az FAVOK elde etmesini açýklayamaz. Siz aciklayabiliyorsaniz buyurun dinleyelim?
Ayraca FAVOK*5 gibi saçma bir degerleme yöntemi olmaz. En basitinden borçlar/nakit bu degerlemenin neresinde?
Yazinizdan benim yazdigimi hiç anlamadiginizi anliyor ve yogunlugum sebebiyle su an aciklama yapamayacagimi belirtiyorum. Kendi kendinize anlarsaniz daha makbule gecer. Iyi günler.
SM-A520F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Yer Ýmleri