O zor biraz Corona virüsü etkilerini yaz sezonunda da gösterirse en büyük gelir kalemimiz olan doðalgaz santralimiz düþük kapasite ile çalýþacaktýr. Þirketin bu seneye göre daha fazla kar açýklayacaðýný düþünüyorum düþecek finansman giderleri ve net döviz pozisyonundaki iyileþmeye istinaden yüksek döviz kurlarý sebebi ile, ama ciro düþecek maalesef.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de karlýlýk açýsýndan demiþtim. Yine de açýklamanýz için teþekkürler. Ayrýca corona konusunun yaz aylarýna kadar çözüleceðini düþünüyorum þahsen. Faiz durumu da ortada. Gerçekten borsanýn þu durumunda eski Aksen olsaydý tahminim 2.5 civarlarýnda dolanýyor olurduk, artýk bu olumlu geliþmeler fiyatlanmaya baþlandý diye düþünüyorum. Yine de dediðim gibi bu karaktersizin saðýna soluna belli olmuyor, izleyelim bakalým.
Alýcýlar saðlam, rahat olun.
Borsada neler gördük geçirdik biz. Günde iki kere olmak üzere 3 Gün taban olduðu olurdu. O günler ölmediysek yine ölmeyiz.)
Yaþ kaç abi biz yeniyiz burada, SaygýlarRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bolu çok iyi çalýþýyor þu an maþallah diyelim, Antalya yine bu 2019 yazý kadar iyi olmasa bile 2020 yazýnda da turizmdeki düþüþe raðmen 2018 ayarýnda çalýþacaktýr diye düþünüyorum. Mart ayýnda doðalgaza indirim bekleniyordu bu mevzular olmadan bugün bakarsanýz çimento hisseleri tavan, camlarda da hareketlilik var. %10 olarak beklenen indirim LNG fiyatlarýndaki düþüþ ve Rusya ile yapýlacak anlaþma doðrultusundaki beklentiler ile daha fazla olabilir. Bu da doðalgaz santrallerini tekrar rantabl kýlacaktýr. Son ekleme Mart'ýn ikinci haftasýndan beri düþen gün içi piyasa elektrik fiyatlarý 2 gündür toplamýþ. Devamý gelir umarým ama önce þu Corona mevzusunda ortalýk yatýþýr inþallah. Önce saðlýk.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri