Enerji þirketleri içinde en kötü performans bunda dün enerji þirketleri 3 çýkarken bu bir çýktý bugün millet nötr Enerjisa artý 3 iken bu eksi 2 neredeyse
Enerji þirketleri içinde en kötü performans bunda dün enerji þirketleri 3 çýkarken bu bir çýktý bugün millet nötr Enerjisa artý 3 iken bu eksi 2 neredeyse
Aksa enerji Antalya doðal gaz santrali þu günlerde elek fiyatlarý ucuz olduðu için çalýþmýyor. Fakat aksa enerji satýþ ikili anlaþma ile saatlik 1200 mw satýþ yapmakta. Üretimi yapmadan satýþý yapabilmesi için piyasadan satýn almasý lazým. Giyatlar ucuz olduðunda ptf fiyatý üErinden alýp satmak çok ama çok karlý. Ben ilk çeyrek ve 2. Çeyrek iki anlaþmadan kaynaklý devasa kat yazacaðýný düþünüyorum. Alýþ fiyatý 200 tl ise satýþ 300 tl üzeri. Þu durumda antalya sant çalýþmasa daga karlý
[emoji106][emoji106][emoji106] Çok faydalý bilgiler verdin Zigana Hocam, Eyvallah.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam bilmediðim konular olduðundan bir iki soru soracaðým.
hocam AKSEN Enerji Ticaret kýsmýndan mý anlýyoruz?
Birde ben ikili anlaþmalarý atýyorum mart ayý boyunca her gün her saat 1200 mv sabit gibi sanýyordum. bu anlaþmalarýn hacimlerde mi saatlik deðiþiyor?
Teþekkürler
Epiaþ sitesinden takip ettiðiniDe saatlik deðiþiyor. Bahsettiðim olay normalde böyle olur. Üretmiyorsan piyasadan alýp müþterine tedarik etmek zorundasýn. Þunu demek isterim sadece yarýn fiyar ort 50 tl/mw satýþ 300 tl/mw üstüdür. Aradaki farka ve satýþ miktarýna göre hesapladýðýnýzda yarýn ki karý 6 milyon üstü yapar. Ýlk çeyrek ve ikinci çeyrek devasa karlar yazacak düþündüðüm gibi ise
Yer Ýmleri