Burada ayrýlma hakký gibi bir durum söz konusu deðil.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada ayrýlma hakký gibi bir durum söz konusu deðil.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten þuan için demiyorum þirket ben borsadan çýkýyorum dese neden defter deðerinden ayrýlma hakký tanýnmýyor?
Borsadan çýkmasý için halka açýk kýsmýn çoðunu almasý lazým, o zaman defter deðerinden yüksek bir rakam oluþur zaten. %95 kendinde %5 halka açýk þekilde olursa ancak kottan çýkabilir.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse için borsada yeni bir laf benden olsun: "Tekkeyi bekleyen tekmeyi yer."
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tacirler Yatýrým Portföy ciddi mal satmýþ bir çok aracý kurum üzerinden, algoritmarif daha önce Twitter'da 4-4.40 arasý reklamýný yaparken yine bunlar 3-4 milyon lot satmýþlardý.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yavaþ, yavaþ portföye ekleme zamaný geliyor.3 civarý tüm portföyü aksen yapacam.y.t.d.
Adamsýn spek,tabana verde bugünden portföyü aksenle süsleyelim.
Bu hissenin sýkýntýsý ne afrikada nakit akýþýnda problem olabileceði ihtimalini mi fiyatlýyor?
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri