Siz bu hissede eski misiniz? Hesabýnýz yeni o yüzden soruyorum. Yanlýþ bilanço þirketin iþi idi bu farklý. Adam Gana'ya 400 milyon dolar baðlamýþ, Gana'daki iþini riske etmek istemez.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gaza geçiþle ilgili son güncel bilgiyi yatýrýmcý iliþkileri verecektir sorarsanýz.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kasýmdan beri burayý takip ediyorum. 2016'dan itibaren yazýlan tüm yorumlarý okumuþtum bir ara yani yazýlan tüm mesajlardan burada konuþulanlara vakýfým. Þimdi burda þirket Afrika'daki iþini riske atmiyor çünkü ortada þirketi etkileyecek herhangi bir somut delil yok ortada sadece iddia var.Ama böyle bir iddiayý ortaya atarak þirket 4 ve üzerinde boþaltýðý malý toplamayý hedefliyor gibime geliyor. Yoksa böyle bir habere ben patron olsam anýnda avukatlarý mý görevlendirir ilgili þahýslar hakkýnda suç duyurusunda bulunurdum.Yani sen kurumsal bir firmasýn bakkal yönetmiyorsun.
Hocam bir de ortada rüþvet vs yok lobicilik faaliyetleri bunlar. Goldmandan hizmet almýþ aksa enerji.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20200417_002614.jpg
Þimdi buraya birkaç resim koyacaðým ve bazý yorumlar yapacaðým
20200417_002551.jpg
...........
Yer Ýmleri