Eyvallah Hocam teþekkürler.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah Hocam teþekkürler.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz de benim hakkýmda istediðinizi düþünüp yazabilirsiniz ama yazýlarýnýzda ve son dönemde oluþturduðunuz algýda bariz derecede tutarsýzlýk görüyorum. Açýk konuþuyorum bu yüzden sizin iyi niyetli olmadýðýnýzý düþünüyorum. Bariz yönlendirme içerikli yazýlarýnýz var son dönemde.. Tabi ki sizin lafýnýza veya yönlendirmenize bakýp al sat da yapacak deðilim. Ýnsanlýðý baþkasýna yapýn, herkesin aklý fikri var satýp alma konusunda.. Size hayýrlý iþler.
Ayrýca þunu da ekleyim, þirket durup da bugün seans içerisinde veya seans kapanýþýnda bir açýklama gönderirse bu operasyonun için de þirketin de parmaðý olduðu benim için kesinleþecektir. Ýyi niyetli þirket dün akþam itibariyle KAP'a bir açýklama gönderirdi.
Sabah yatrýmcý iliþkilerinden özlem haným ile konuþtum. Kapa açýklama yapacakmýsýnýz diye þirket ismi verilmemiþ dedi ama bizi ima ediyor dedim. Bize ulaþan mahkeme teblikatý veya herhangi birþey yok. Konu bir þahýs ile alakalý dedi bu yüzden açýklama yapmaya gerek yok dedi
hocam þirket ismi geçmediði için þirketin KAP'a açýklama yapma gerekliliðini ben de sorguluyorum.
Twitter'da bir arkadaþ bu gazeteci arkadaþa þirketin adýný söyle diye çok mantýklý bir þekilde üstüne gitti. Eleman cevap vermedi. Yani direk söz hakký doðuracak þekilde bir türlü açýklamadý bu seviyeli gazeteci.
Direk þirket ismi geçmediðinden, bu gazeteci arkadaþ hariç neredeyse hiç bir yerde bu haber olmadýðýndan ve mahkeme tebligat gibi bir þey de olmadýðýndan ben aslýnda düþününce þirket KAP açýklamasý atmazsa çok da kötüye yormam.
KAP atsa güzel olurdu o konuda hemfikiriz ama atmasa da þirket kesin iþin içinde diyemem. Özlem Haným'ýn açýklamalar bana mantýklý geldi.
Amma panik yaptýnýz beyler,sanki hisse yüzde elli deðer kaybetmiþ gibi,3.50 seviyesinden 3.31 seviyesinde þuan..Düþerse takviye yaparým. Olay bu kadar basit.
Düþüþte fazla düþmemiþti þimdi dengeledi diðer kaðýtlarla esitlendi.
Yer Ýmleri