Güzel verdiler þeresizler..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
#Aksen i ve bu forumu ne kadar zamandýr takip ediyorsunuz bilmiyorum ama uzun zamandýr takip eden birisi olarak naçizane tavsiyem boþuna polemiðe girmeyin..
Zamanýnýza ve enerjinize yazýk..
Ben þirket sözcüsü (mecazi anlamda) olduðunu düþündüðüm, çok bilmeden çok bilmiþliðin zirvesinde gezenleri yasakladým ve rahat ettim..
Paylaþtýklarý elle tutulur hiçbir þey yok, sürekli etrafa hakaret ve gerilim..
"Objektif ve iyi niyetli bir þekilde" paylaþýlan tüm bilgiler için teþekkürler..
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Körler saðýrlar olmuþ. 2 liralardan AKSEN i kötüleyen 4 liralardan ODAÞ ý yerlere göklere sýðdýramayan zat. Haha
. Daha neler göreceðiz. Tabi bu arada bence kendi de yüksek odaþ satýp düþükten aksen alarak portföyünü çeþitlendirdi. Yani keyfi yerinde
Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Sn. Kamil Bey,
Þu anki fiyatý 4,60 TL'ye göre sizin 3 gün önce yaptýðýnýz fiyat yaklaþýmýný baz alýrsak hala daha %57 iskontoluyken, þu an elinizde tek bir lot dahi bulundurmamanýzýn salt sebebi tamamýyle bu TRÝ'lerden mi kaynaklanmakta? Yanlýþ anlamayýn, merak ettiðim için soruyorum sadece. Yoksa TRÝ'lerin kýsa süre içersinde bu kadar þiþmesi gerçekten bana göre de büyük bir riski içersinde barýndýrýyor.
Onu bir çeþit modelleme gibi düþünün üstadým.Tamamen bilgi paylaþýmý amaçlý ki bu konuda sizin de bildiðiniz gibi onlarca kriter var.Ýskonto konusunda da mutabýkýz. TRÝ mevzusuna iliþkin geçen yýldan da endiþelerim vardý ancak son 3 ayda, özellikle bu küresel resesyon tehdidi altýnda -grup olarak- bu denli agresif hamleler yapmalarý ve bunu yaparken AKSEN'in kullanýlmasý tam anlamýyla mide bulandýrýcý.Kime, ne maksatla, ne kadar bunca TRÝ açýlmýþ anlamak mümkün deðil. Þirketle arasý iyi olanlar sorsun, bunlarla uðraþacak ne vaktim ne de enerjim var. Yani madem baþkalarýna bir þeyler kullandýrýyorsun, þirketin borçlarý ve finansallar üzerindeki negatif baskýsý ortada; hazýr TL faizler buralara düþmüþken o döviz bazlý kredilerini kapamakta kullan bu opsiyonunu.Ama öyle yapmamýþlar ve bahsettim kalem geçen yýldan bu yana neredeyse % 100 artýþ göstermiþ ? Bu artýþýn ne kurdaki deðiþim ne de baþka bir þeyle izahý yok. Sorsanýzda muhtemelen içsel bilgi diye söylemezler...Ben sadece bir durum tespiti yaptým.
Yatýrýmcý sunumlarýný ve finansal sunumlarý Ýngilizce yapýyorlar. Ama ciddi alým gerçekleþtiren bir tane kurumsal yabancý yok son dönemde. Çünkü öngörülemezlik söz konusu ve þeffaflýk sýfýr.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri