Valla anlasilacagini düsünmedigim icin pek aciklama yapmayi dusunmuyorum bu konuda. Hatali yazanlarlar belki hatalarini duzeltirler. YTD ..Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
O zaman yazayým da öðren. Sadece bir soru ile kendi kendini çökert bakalim.
Soru_1 : kendi tüzel kiþiliði demek ne demek AKSA ENERJÝ için,
Soru_2 : Tam konsolidasyon kapsamýna dahil edilen ortakliklar AKSA ENERJÝ için hangi þirketler.
Madem iddialisin bu 2 soruya bir cevap ver bakalim...Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Zor mu geldi soru). Alooo ne ...Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maydanoz yine yaptýn maydanozlugunu sattigin mali yerine koyamýyor musun? Ne kadar lazým sana özelden yaz bana vereyim güzel kardesim saçmalamaya gerek yok bence 1 tl nin altýna düþecekmiþ ya sen harbi uçmuþ olmalýsýn...
Salatayý bir kenara býrakalým bugün gelen kap haberi çok güzel bence adam temettu vererek sizi kandýrmayacaðým ben sirketi büyütecegim diyor, buradan yola çýkarak kamerun ve congo nun da yapilacagi inancým yükseldi... temettü iþi en büyük kandýrmaca umarým tez zamanda realize olur diðer projeler
Sen AKSEN tüzel kiþiliðine yatýrým yaptýn ancak bundan haberin bile yok. Týpký 9 milyarlýk TRÝ lerin hangi þirketlere, ne maksatla, ne kadar verildiðinden haberin olmadýðý gibi. Öðrenmen gereken çok þey var ve umarým bunun için acý bir tecrübe yaþamazsýn.
Patronun ne kadar kaliteli olduðu þirketine ait uzun vadeli grafikle doðru orantýlý olup konu an itibariyle benim açýmdan kapalýdýr.
Yer Ýmleri