Yahu cevap yaz cevap. Ha eðer dogru cevabý da biliyorsan erdemli davran ve favök konusunda yapamadýðýn duruþu bu sefer göster lütfen. Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu cevap yaz cevap. Ha eðer dogru cevabý da biliyorsan erdemli davran ve favök konusunda yapamadýðýn duruþu bu sefer göster lütfen. Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Umarim aylardir övdüðün ZOREN topiðinde de patronun ne kadar kaliteli oldugunu uzun vadeli grafiðini koyar yazarsýn. Daha önce dediðim gibi senin finans altyapýnda problem var sn. Maydonozcu.. okuyamiyorsun
. Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Þimdi aksa enerjinin paraya ihtiyacý varmýþ kredi kullanmýþ kazancý kefil olmuþ ne var bunda ben anlamadým. Aksa enerji batarsa kazancý düþünsün bu durum aksa enerji için neden sorun olsun
Benim sorum yine karambole gitti, PATRON þirketini kaça satar sayýn maydanozcu, hesap kitap yapmýþsýnýz o kadar bir fikir verseniz de bizler de aydýnlansak, þimdi ben bu sorleti almak istesem mesela önce ipotegi mi kaldýrmam gerekiyor? Sirketin sermayesi ne kadar? Ipotek var sermayesi belli kaça alýrým hele bi deyiverin
https://uzmanpara.milliyet.com.tr/ha...i/81000/81746/
https://www.fortuneturkey.com/rehin-...le-gecti-36964
" .... Yeni krediden yaratýlan kaynak tamamen Kazancý Holding’in, Aksa Doðalgaz baþta olmak üzere Aksa Enerji dýþýndaki þirketlerinin faaliyet ve finansman ihtiyaçlarýnda kullanýlacak olup, Aksa Enerji’ye herhangi bir kaynak aktarýmý olmayacaktýr."
Aksen ile ilegili bir durum yok, en kötü ihtimalle teminat verdiði hisseler konsorsiyuma geçer.
Çok mu önemli deðil, tabi ki....
Aksen üretmeye devam etsin sýkýntý olmaz.
kimi ortak olduðu
kimin alýp sattýðý çok da önemli deðil. bence...
Bir de bu rehin falan haberlerinin daha yenisi var mý göremedim.
intertetten yukardakiler çýktý,
yenisi olsa da ayný senaryom geçerli olur.
Kafayý ipotekle bozmanýn anlamý yok malin ederi belli, kendinizi bir ortak gibi görüyorsanýz böyle saçma þeylere bakmazsýnýz, sirket hikayesi ve karlýlýk herþeydir gerisini cemil bey düþünür zaten
Yer Ýmleri