haftalýk kýyaslarý çok mantýklý bulmuyorum kendi adýma heleki bugünkü son 2-3 saatteki fiyatlamalar enteresandý(bu kýyas neredeyse bütün þirketler için dolar yönünde olur zaten son 1 hafta için). Artýk son fiyatla 35% civarý alacaðýmýz var. Tabi bu 1 milyar dolar piyasa deðerine göre. Zaten hakettiði bu bilanço ve beklentiler ile 1 milyar dolarýn çok üstü(subjektif tespit). Döviz net borcu olsa anlaþýlabilir ama o bakýmdan da bir negatiflik yok çok þükür... YTD.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
2022 6 .ayda fiat nerelere gelebilir
iþime gelir ama "afaki" buluyorum". 90-100'de "iyi"dir, 120 "can"dýr(normal buluyorum), 135-150 "canan"dýr. 120 diyen analist duydum da yine de "temkinli" olmayý seviyorum galiba. Þirket de zaten yýllýk bilanço sonrasý(þubat) beklentilerini açýklayacaktýr. Zira dolarýn her gün 1 lira arttýðý günlerdeyiz. Bu zamanda beklemekte fayda var. YTD.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Arkadaþ öyle satýyorlar ki sanki dolar 9 liraya düþtü.Keske full malda durmasaydik hiç deðilse ortalama yapardýk buralardan.
Yer Ýmleri