bence birilerine mesajdı bende hatırlıyorum. bulaşmayın yamulturum anlamı da çıkar
şirkete gelince 3 gün doğalgaz yok diye satıldı edildi ama göynük telafisini yaptı zaten. 2. çeyrek bilançosunda özbekistan tam dahil olana kadar tahtayı sallamaya devam edecektir. çürük elmalar düşer.
yeni haberler içinde beklemedeyiz. bir kulağımız ukrayna bir kulağımız gana da.
yatırım tavsiyesi değildir.
Ben bu mevcut gerilimle Ukrayna'ya yatirimin su an icin pek mumkun oldugunu dusunmuyorum. Gana'da da gozlemim, sirketin elini agirdan aldigi yonunde. Cunku Ganadaki yeni sozlesme veya uzatiminda suan ki karlilik elde edilemeyebilir.
Hatirladigim kadariyla Asya'da Ozbekistana komsu ulkelerle de gorusmeler var demisti sirket. Oralardan birseyler gelmesi bence daha olasi.
Her halukarda yeni is anlasmalarini, Kazancinin koymus oldugu her sene 1000 MW hedefin tutturulmasini bekliyoruz.
ağırdan alan taraf gana da olabilir hocam. fiyat kırmaya çalışıyorlar belkide dediğiniz gibi.
ukraynaya gelince aksenin özelliği herkesin yatırım yapmaya korktuğu yerlere korkulan zamanlarda gidip santrali kurması. bal porsuğu gibi şirket. ben ukrayna işinden umutluyum.
asyadan özbekler dışında iş alırsak bu zaten harika olur. birde angola beklentisi var. onuda unutmayalım.
yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri