Þirket ýsrarla her yýl 1000 mw yatýrým yapacaðýný söylüyor. Bu hedefin gerçekci olmasý için yýlýn ilk yarýsýnda bu taraftan ufaktan haberlerin gelmesi lazým artýk.
Bakalým ilk haber hangi ülkeden gelecek.
Þirket ýsrarla her yýl 1000 mw yatýrým yapacaðýný söylüyor. Bu hedefin gerçekci olmasý için yýlýn ilk yarýsýnda bu taraftan ufaktan haberlerin gelmesi lazým artýk.
Bakalým ilk haber hangi ülkeden gelecek.
çok doðru söylüyorsunuz. sasa büyürken fk hep yüksek kaldý. biz fiyat düþsün diye beklerken fiyat yükseldi fk düþtü. birkaç yýl önceden fiyatlama yaptýlar. bizim için en önemlisi yeni yatýrým haberleri olacaktýr, daha öncesinde ise bilanço ile beraber açýklanacak 2022 beklentileri. o zaman iþte özbekistandan ne gelecek spot piyasadan neler gelebilecek belli olur. bu sunum ile beraber alarko tarzý kýsa süreli ama sert bi ralli süpriz olmamalý.
Arkadaþlar Antalya dün hiç üretim yapmamýþ, bu konuda bilgisi olan var mý?
Dün Pýnar hanýmla görüþtüm, Özbekistan tüm santrallerin tam faaliyeti 1. Çeyrek sonu dediler, Gana’dan ses yok, Kongo 1. Çeyrek sonu dediler. Bilançoyu da 24 veya en geç 25 þubatta açýklayacaz dediler
Kar tahmýnlerý neler
Kâr tahmininden ziyade bilanço ile açýklanacak 2022 beklentileri benim için önemli. Çünkü kâr 2021 i gösterecek. 2022 de ise Özbekistan etkisi, kur etkisi, spot piyasa elektrik fiyatý etkisi olacak. Daha ne olsun. [emoji385][emoji385][emoji385]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri