Temettu verýrým potansýyel varmý
Temettu verýrým potansýyel varmý
bugün saat 4 te yatýrýmcý sunumu varmýþ. 2022 beklentilerini de açýklarlar galiba. ayrýca yine gelecek rakamlar temkinli rakamlar olacaktýr. bizim millet hep malda olduðu için aksen gibi hisselere alým yapamýyor. tahtacý da istediðini yapýyor. 3 bilanço göreceðim dedim biri geçti ikisi kaldý. düþtükçe diðer hisselerle deðiþiyorum. tanýdýðým herkese aldýrýyorum. gönül rahatlýðý ile.. bakalým temettü de gelecek mi merakla bekliyorum. bence yakýnda yeni yatýrým haberleri de gelecek, özbekistan artýk bitti þükür.
yalnýz bu bilançodan sonra bile forum hareketlenmedi, herkes ya gitmiþ ya da çalý arkasýnda.
Piyasa da pek beðenmiþ gözükmüyor bu saat itibariyle. Daha ne bekleniyordu acaba?
Yemyeþil günde kýrmýzýyý yakmayý baþardý.
Her ne kadar araci kurumlarin tahminlerini katlayan bir bilanço olsada, piyasa bu bilançoyu fiyatlamis gibi görünüyor. Yani piyasa için sürpriz bir durum yok.
Aylardýr süregelen güçlü duruþda bu tezimi doðruluyor gibi.
Þimdi önemli olan 2022 beklentileri ve yeni yatirim haberlerinin gelip gelmeyecegi.
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sunum baþladý. bakalým neler çýkacak. tabi en son göreceðiz.
sunum yapýlmýþ oldukça verimli geçmiþ, katýlan bir analistle konuþtum. genel olarak bildiklerimizi söylemiþler. 2022 beklentileri ise önümüzdeki günlerde açýklanacakmýþ.
Sayýn stefan
Temettu varmý
Yer Ýmleri