Corbaci tayfa bulasmasin diye koyar huyudur eskiden beri.kafaya takmayin.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Corbaci tayfa bulasmasin diye koyar huyudur eskiden beri.kafaya takmayin.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Doðru teþhis
Venus Z10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AKSEN ile 2 yýlý geçtim. Zaman zaman azaltarak zaman çoðaltarak portföyümün en nadide parçasý oldu.
Bugün çok güzel hareketler oldu ve forumda ses yok.
Bu benim adýma iyi bir þey ama daha çok küçük yatýrýmcý olsa bir o kadar daha sevinirdim .
Fakat maalesef küçük yatýrýmcýlar genellikle uzun vade yatýrým hisselerini sevmiyorlar, sürekli aksiyon arýyorlar.
Þu anda belki erken ama Ukrayna Odessa da yapýlmýþ protokolleri unutmamak lazým.
Þu anda Ukrayna savaþta ve bu ilelebet sürmeyecektir. Barýþ olduðu zaman yýkýma uðrayan ülkede en önemli ihtiyaç elektrik olacaktýr.
Aksen muhtemelen fizibiliteleri hazýr yatýrým planlarý bekliyor olacatýr.
Tecrübesi ile çok kýsa sürede doðalgaz elektrik üretim santrallarýný kurabilme kabiliyeti yüksek bir þirket.
Zaten diðer hususlarý hepimiz biliyoruz. Bu da bir kenarda þimdilik uzak bir ihtimal de olsa dursun bakalým.
Üstad býzim býraz yüzümüz gülsün temettu isterýz
Sürekli yeni yatýrým yaptýðý ve borçlar hala yüksek olduðu için þimdilik zor.
Ancak ileride sürekli temettü verebilir.
Pek kimse bahsetmiyor ama þirketin yurtdýþý karý artacaðý gibi Döviz pozisyonu 9 aylýkta 304 milyon iken 12 aylýkta 2.115 Milyona çýkmýþ.
Yani anlýk yüzde 11 kur artýþý nedeni ile sadece kambiyo karý 211 milyon olabilir.
Son çeyrek kýsmen Özbekistan katkýsý da olacak 1 milyar ile 1,2 milyar arasý çeyrek kar sürpriz olmaz
Bu sene icin bende temettu yerine bedelsiz taraftariyim. Borclarin eritilmesi, yeni yatirimlarin finansmani icin paranin kasada kalmasi daha iyi olabilir. Ayrica sirketin sermayesi hala cok dusuk. Dunya capinda oyuncu olacaksa bu sermaye mevcut sermayenin yeterli olmayacagi gorusundeyim. Ancak twitter da gordugum kadariyla Pinar hanim gonderdigi emaillerde temettu verilmesinin gundemde oldugunu belirtmis.
Sanirim ay sonu beklentileri aciklayacaklari zaman genel kurul ilani ve temettu olayinida aciklayabilirler.
Bakalim yarin yeni zirve gosterecekler mi
Ýnfo Yatýrým, Aksa Enerji'yi 20 TL hedef fiyat ile öneri listesine ekledi.
Yer Ýmleri