Arkadaþlar bildiðiniz üzere bazý patronlar düzenleyici denetleyici kurumlarýn hantallýðýný kullanarak hisse manipülasyonlarýyla þirket karýndan daha fazla para kazanarak ky nin anasýný aðlatýyor..
Þimdi yatýrýmcý dostu diye lanse edilen projelerini devamlý heryerde anlatan, senedin fiyatý düþtüðünde alým yapan, her gün kap atan, tv de kanal kanal dolaþan, çok vizyoner projelerle uðraþan ve fikirlerini iyi makyajlayan þirketler ortaya çýkmaya baþladý. Bunlar ky ye de kazandýrýyor. Bu þirketler artan fiyatlarla ky ye kazandýrýrken, artan hisse senet fiyatlarýný satarak/teminat göstererek, hisselerini satýp þirkete faizsiz borç vererek, vs finansman ihtiyaçlarýný bazen çok daha ucuza, bazen de bedavaya karþýlýyorlar. Ama bu þirketlerin çoðunun projeleri cirolarýna, karlarýna yansýmadý. Ýnþallah bu þirketlerin ciro ve büyümelerine yansýr ve Ýhlas Mihlas gibi þirketler de örnek alýrlar(zannetmiyorum ya)
Ama AKSEN bunlardan deðil, lütfen Kontrolmatik vs yi ayrý bir kategori yapýn, Aksen ile kýyaslamayýn, AKSEN hem iyi kar eden hem de vizyonu olan bir firma.
Sadece enerji fiyatlarý sonsuza kadar artramaz. Resesyon beklentisi ve USA destekli hafiften düþmeye baþladý, geri gelirse elektrik üreten satan þirketlerinin karlarý çökmez ama fiyakalarý bozulabilir diye düþünüyorum. Özellikle hergün tavan tavan gidenler. YTD
Bu yatýrým kontrolmatikin yaptýðý yatýrým ile ayný deðilmiþ. Dolayýsýyla maliyet hesabý için yaptýðým tahmin çöp oldu. Özür.
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/herhafta1hisse/s...ewYGRjA-A&s=19
Bu floodu okuyabilirsiniz.
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben þirkete yazdým cevap bekliyorum ama, þirketin son açýklamasý hakkýnda þirketin finansallara etkisini,yatýrým maliyetini, bitme süresini vs þirketten öðrenen arkadaþ var mý acaba?
Karanlýk odada kim sattý, gören var mý?
Yer Ýmleri