Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Arkadaslar, kac gundur hisseyi 4-5 basamak altta yaziyorum, 30-60 dk icinde yukardan suzulup bana lot veriyor hatta 1basamak daha da altta kadar gidiyor sonra yine uste cikiyor. Killandim valla.
Ya bizimle paylasmak istiyorlar yada az az ele verme olayi var
SM-G935F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Týk yok valla
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
PERGAMON STATUS DIÞ TÝCARET A.Þ. aracýlýðý ile ihracat gerçekleþtirmek isteyen firmalar, kendileri ile ilgili bilgileri içeren formu doldurarak þirketimize göndermelerini müteakip tarafýmýzca ziyaret edilecektir.
Þirketimiz, bize güvenerek sözleþme imzalamýþ olan firmalarýmýzý koruma amacýyla, ihracatýna aracýlýk yapacaðý firma seçiminde çok titiz davranmaktadýr. Kendileri ile sözleþme imzalanmadan önce firma yapýsý incelenmekte ve sahip olunmasý gereken kriterler göz önüne alýnmaktadýr.
Bu doðrultuda firmalardan baþlangýç olarak, gerekli belgeler talep edilmektedir. Koþullarda karþýlýklý mutabýk kalýnmasý durumunda ihracatlarda aracýlýk yapýlmasýna dair sözleþme imzalanýr.
Uygun kriterleri taþýyan imalatçý ve imalatçý/tedarikçi firmalarýn ihracatlarýna aracýlýk yapýlmaya baþlanmasýndan sonra, belirli dönemlerde firma nezdinde, þirketimiz yetkilisi tarafýndan KDV iade iþlemleri açýsýndan denetim yapýlmaktadýr.
http://www.psdisticaret.com.tr/
Aracý ihracatçý sözleþmemiz gereði, yurtdýþý pazar ve müþteri temini, ihracat baðlantýlarý, dýþ satým sözleþmeleri, ihraç edilecek ürünün temini, ambalajlanmasý, taþýnmasý, malýn alýcýsýna teslimi, mal bedellerinin takibi tamamen imalatçý ve imalatçý/tedarikçi firmalara ait bulunmaktadýr. Sonuç olarak ihracat iþlemleri gümrük müþavirleri ile imalatçý ve imalatçý/tedarikçi firmalar adýna verilen vekaletnameler kapsamýnda gerçekleþmektedir.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=39509&page=11
hisse 10000 lotla çok çýkýp çok inen bir hisse geçen 6.80 gidiþi gördüm komedi gibi idi .6.78de 9lot 6.79da 15 lot vardý çýkýþ böylede iniþ farklýmý oda ayný .aþaðýdan sana 5.59dan 5.58den bir anda 10000-15000 lot veriyorsa söyle 200-300 lot veriyorsa lafýný ettiðine bile deðmez
Onun bahsettiði 3-5 lot esamesi okunmaz . Fýstýk fýndýk parasý konuþmaya deðmez .
5.58 ve 5.59 ve dahi 5.60 ile 5.61 e versin Diye Týnaz dan speðe haber gönderdim .Týnaz herhalde söylemeyi unuttu. Olmaz ise bu yazdýðýmý okur dedim hala týk yok .
Borsa çöktüðünde vermeye kalkarsa o zaman durum farklý olur.
Vereceksen dön geri ver yukarýlardan almam spek kardeþ
Týnaz , Ben de speði tanýyorsun sanýyordum adam seni takmýyor bro .
Pergamon a çok ihtiyacý olmayan bazý arkadaþlarýn bana vermesini bekliyorum ,
![]()
Son düzenleme : Baygeorge; 25-11-2019 saat: 12:01.
Yer Ýmleri