yeni bir temettu çalýþmasý yaptým...baska iki senet buldum ki...onlarla kýyaslayýnca 1 tl temettu bewklentisine göre psdtc 6.80 olmalý ki ötekilerle kafa kafaya gelsin
yeni bir temettu çalýþmasý yaptým...baska iki senet buldum ki...onlarla kýyaslayýnca 1 tl temettu bewklentisine göre psdtc 6.80 olmalý ki ötekilerle kafa kafaya gelsin
Abi neyaptýn ya! Þurda temettüye kalmýþ 3,5 ay nerdeyse. Kabaca 1 tl temettü bekliyoruz. Bu saatten sonra mötü yemez oralara indirmeye . Zaten siz nezaman forma gelseniz bikaç gün içinde tahtada garip birþeyler oluyor. Sen gelme bi zahmet abi ya. Biz kârdan % lik verelim anlaþalým seninle![]()
ayrýca 42 gün önce bu hisse 6.35 idi ve biz hala buralarda bekliyorduk yine bekliyoruz.6.80 olursada alýrýz kenarda temettü parasýný cebe atar bekleriz.1 lira temettüdede 6.80 olursa o para ilede pergamon alýrým 35000 lotu 40000 yapar keyfime bakarým .o hisse bu hisse gezmektense 6.28 maliyet ile burada keyifli keyifli otururum iberata kardeþ. borsada kaybetmiyosan gözünü yükseklere dikmeyeceksin demiþimdir kendime .ee buradada kaybetmiyosam 6.80de iyi fiyattýr![]()
Ýberata boþ biri deðildir bence anlatmak istediði de bu hisse düþecek de deðildir diye düþünüyorum... Doðrusunu kendi açýklayacaktýr daha ucuzlarý var demek istemiþ olabilir
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnsan paranýn sahtesini yapar, para da insanýn...yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðil dostça muhabbettir doðrularý olduðu gibi yanlýþlarýda elbet vardýr...
Esby kardeþ senin hedef 7.22 deðilmiydi vites mi yükseltin
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnsan paranýn sahtesini yapar, para da insanýn...yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðil dostça muhabbettir doðrularý olduðu gibi yanlýþlarýda elbet vardýr...
3 - 5 satfa önce hedef 14.000 demiþti bir arkadaþ.
12 aylýk için 10 gün kaldý hesabýn kapanmasýna
bilgimizi tazelemek ,çin;
2018 yýlý kar ?
2019 yýlý 9 aylýk bilanço kar zarar ?
özsermaye ?
piyasadaki toplam lot mktarý ne kadar ?
içerden bilgi alan olursa 10 ocaktan sonra yönünü belli eder bence.
bir çok kaðýt 2 - 3 - 4 e katladý.
Normalde bu endekste en z 13.000 olmasý gerekmezmiydi ?
arkadaþýn dediði gibi fiyatýna bakmadan torbaya atýyorlar, kaðýdý topluyorlar bencede.
kimseye al sat tut demiyorum ve yatýrým tavsiyesi felan degildir.
Yer Ýmleri