Ortaklar bugün 2000 lotumu 8.37'den sattým 29'a alýþ yazdým ama nafile karar sizin ben piþmaným.
Ben de dün 8,70 TL'den sattým. PSDTC gidecek gibi, endeks düzeltme yapacak gibi geliyordu arada kaldým. Bir yýl sonra ilk defa satýþ yaptým. Maliyetim 6,66 TL idi. Zaten söylemiþtim, bu parayý Nisan-Mayýs gibi kullanmayý planlýyordum. Bu aþamada düzeltme olursa tekrar alýrým, olmazsa tüm ortaklara bol kazançlar dilerim. Allah daha güzel kazançlar nasip etsin.
1 yýllýk bir süre için girdiðim bu hisse uzun vade yatýrým için de çok cazip geldi bana. Þu anda olmasa bile ileride tekrar -ama bu sefer uzun vadeli- toplamayý düþünüyorum. Herkese selamlar, bol kazançlar.
BIST temettü takviminde olduðu doðrudur Twitter da psdtc yazan görür orada ilk kez alýnmýþ bu takvime
Ben de satanlardaným maalesef... esby kardeþ satarsan bile bir miktar býrak ki yoksa ayrýlýk acýsý çekebilirsin
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnsan paranýn sahtesini yapar, para da insanýn...yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðil dostça muhabbettir doðrularý olduðu gibi yanlýþlarýda elbet vardýr...
http://www.youtube.com/watch?v=0ECpWPiqMpk
Ah bu halim hep senin yüzünden
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri