Sevgili dostum hayat hep yokuþ yukarý olmadýðý gibi yokuþ aþaðýda deðildir . Ben trade yaparým dye yazdým . Hisseler ömür boyu tutmak için alýnmaz zaten bu yatýrýmýn doðasýna aykýrýdýr . Özellikle de belirttim gereðinden hýzlý çýkýþlar trade amaçlý deðerlendirilmelidir . Hisse kaçar ise yedekte daima bulundurulmalýdýr 3-5 hisseyi geçmez beðendiðim hisseler PSDTC de onlarýn baþýnda gelir . Benim çýkmam kaðýdýn kötü olduðu anlama gelmediði gibi BIST ten dolayý çýktýðýmý da belirttim . Kaldý ki geri gelirse de geri döneceðimi de yazdým . Yazdýklarýnýz ard niyet içeriyor . Kaðýda tek bir kötü yazý dahi yazmadým .
PSDTC SASA BASC ALARK EGEEN FONET ve dahi ORGE SODA HEKTS da eküri olarak listem de yer alýrlar .
Yazdýklarýmý tekrar okuyun isterseniz . Bu alým satýmý mý da en az 4 kez yaptým artýk alýþmanýz lazým .
Dip NoT : . Ben laf olsun diye yazý yazmam yazdýðýmýn arkasýndayým Bist in geri gideceðine inandým çünkü Varlýk fonu sürekli alýyor . Yabancýlar hazine bonosu vs satýyor . Merkezin durumu da sýkýþýk . Sonuç hisselerimi sattým ve Açýða da Bist30 da sattým .
Tavsiyem sizde arada sýrada oturup gittiðiniz yolu inceleyin derim .
Borsa da sayýsýz fýrsat yoktur sýnýrlý sayýda hisse ve Zamanlamalarý vardýr .
Bir hisse sürekli çýkýyor diye iyi olmadýðý gibi sürekli düþüyor diye kötü anlamý çýkarýlmamalýdýr .

Originally Posted by
Adalet
Baygeorge bugüne kadar yaptýðýnýz tüm güzel yorumlarýnýzý hisseyi satýnca çöpe attýnýz çok yazýk size hiç yakýþmadý
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri