Yazdýklarým ve çizdiklerin eðitim amaçlý çalýþmalardýr. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn
Yazdýklarým ve çizdiklerin eðitim amaçlý çalýþmalardýr. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Vbts nin ilk gununden ziraat yatirim 10.58 ort ile yuzde 51.81 ini almis resim olarak paylasacaktim ama izin vermedi.
Daha gidilecek yolumuz vardir umarim. Gecen yil hisse 10 lirayi gecince de bir kisim veda eden olmustu.
Siz buyuklerime sormak isterim beklenti buraya kadar miydi?
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SASA hakkýnda yorum var mý ? Týnaz
Psdtc Az geri gelse bende PSDTC lerimi geri alacam ama izin vermiyor
portföy SASA da kaldý .
Bascm de muhteþem deðil mi ?
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
PSDTC de temettü 1.06 - 1.16 TL olarak gelecek . Bence ! Bu civarda ( Ref : CMLYMZ)
Bizim buradan o þekilde görünüyor .
Sasa çok borçlu þirket endeks kadar getiri saðlar Bu gelecek bilançoda ciroda ciddi artýþ olmazsa piyasa cezalandýrýr Sasa nýn zamaný 2022-2023 bence ben sasayý 2 yýl taþýdým Yanlýþ anlaþýlmasýn sasa kötü firma deðil finansman gideri çok fazla þimdiye kadar devlet tarafýndan verilen vergi geliri kar saðladý ben tercihimi PSDTC de kullandým bu yýl 2,yýlým olacak PSDTC uzun süre satmayý düþünmuyorum
Örnek PSDTC 6,00 seyiyesinden toplayanlar ortalama %80 karda yorumu size aittir
üstüne temettüleri koyun
sasa ile PSDTC arasýnda grafik farklý sasa hem temettü verir asýl kazanç grafiðinin sürekli çýkmasý ile oluþacak
PSDTC de temettü sonrasý her sene düþme oluyor . Önce temettüyü alýyor yartýrýmcý sonra 40 80 krþ daha çýkýyor sonra ver baba ver ama seneye gene ayný hareketi kaçýnýlmaz olarak yapýyor sadece bir týk yukardan .
sasa muhteþem bir 2019 aralýk bilançoyu takp eden 3 sene muteþem bir çýkýþ yakalamasýný bekliyorum .
ABD de yatýrýmlarý kapasite arttýrýmlarý ve Dolar geliri olmasý bence çok etki edecek . 2020 de ihracat yapan kaðýtlar gider.
Benim naçizane tahminim . Önce egeen de idim çok çýktý 27% yi görünce sattým þimdi arkasýndan seyrediyorum .
Yerine Psdtc ve sasa ile devam . Þimdilik baþka kaðýt yok . Varsa bir öneriniz incelerim .
Tekniðe bakmýyorum finansallar benim iþim .
Bascm ana kaðýdým . Bu çýkýþý da kafamý karýþtýrdý . Bilançolr bir çýksýn Bascm sasa psdtc bakmak lazým .
Yer Ýmleri