karýný ortaklarý ile paylaþtýðý sürece sorun yok, devasa firmalar bile kýytýrýk kar veriyor ama prim yapýyor olabilir, fakat ben pergamon un deðerini bulacaðýna eminim paradan çok dürüstlüðü önemli benim için 'doðru duvar sallanýr ama yýkýlmaz'....
karýný ortaklarý ile paylaþtýðý sürece sorun yok, devasa firmalar bile kýytýrýk kar veriyor ama prim yapýyor olabilir, fakat ben pergamon un deðerini bulacaðýna eminim paradan çok dürüstlüðü önemli benim için 'doðru duvar sallanýr ama yýkýlmaz'....
Dostlar kafam karýþtý bu açýklanan kar konsolide deðil vergi dairesine sunulan geçici olmalý konsolide ne zaman açýklanýyor.biei yazarsa sevinirim.ytd
Vergi dairesine sululan konsolide deðil ve 8800 iyi .
Naptýnýz beyler altlas global iflas ederken hala kar açýklayan þirket e tu kaka denmez .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Aðlaya aðlaya timsah gözyaþlarý döke döke alýyorum .
Herkese teþekkürler .
komple sattýk karýmýzý aldýk.tekrar turþuluk aldýklarýmýz ise bizimdir bizle kalacak .aslada artýk almam. karsada alýnan lotlar zararsada bizim.temettü versin bakalým geçen sene düþtüðü 6 lar deðil 7 görsün top tüfek burdayýz 7-8 aylýðýna görmezsede eldeki lotlar iyi para edecek demektir
SASA da AV Zamaný baþladý . Açýkcý o kadar çok ki
Call Margin yiyen kaðýdý hoplatýyor .
HAftaya SODA zamaný olabilir
Bu hafta ALARKO baþlar .
Sasa her daim iþ yapar .
10+11 arasý gitti geldi ey satanlar
Þirket hattýmý.surada bir müddet sonra
Temmettumuzu verecek
Demek ki tahtada savaþý spektrum efendi kazanýyor kazan kazan kasa kazanýyor satma kardeþim.bu mal hiç zarar açýklamaz satan kendine zarar yazar.nokra.yatirma kaldýrma tavsiyesi deðildir
Ky.kalmadigiba göre tahta gider.
Yer Ýmleri