"Þirketimizin 2019 yýlý faaliyetlerine iliþkin Olaðan Genel Kurul Toplantýsý, ekte yazýlý gündem maddelerini görüþmek üzere, 28.04.2020 Salý günü Saat: 14:00 'de Alsancak, Atatürk Cd. No: 382, 35220 Konak/Ýzmir/TÜRKÝYE adresinde yapýlacaktýr." https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/833209
KAP'ý takip ediyorum da 28 Nisan Salý günü var genel kurul 30 Nisanda deðil, bir önceki kurul virüs sebebiyle ileri tarihe ertelenmiþti. Yeni tarih 28 Nisan 2020. Temettüyü de burada çýkacak karara göre "...yukarýda yer alan kar daðýtým teklifinin Genel Kurulca kabulü halinde..." verecekler ya da vermeyecekler. Ýnþallah verirler tabi, onun peþindeyim.
Temettüyü verelim kararý çýkýnca ne zaman yatýrýlacaðýna da karar veriliyor olabilir, resmi bir T+2 filan var mý bilmiyorum. Bu konuda bilgili veya daha önce temettüsü hesabýna yatan varsa bizleri bilgilendirirse güzel olur.
Tabi gidip geçen seneki KAP bildirimlerine de bakabiliriz ancak sitenin kullanýmýný tam öðrenemedim hala..
8 nisan akd
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Yarýn ki tavan benim tam maliyetime denk geliyor. Galiba aranýz da en yüksek maliyetli benim.
Grafik günlüktür. Fiyat düþeni kurmasýna raðmen RSI henüz kýrmamýþ. Ama yarýn kýracaktýr muhtemelen. Son iki gün hacmin artmasý düþeni kýrmadaki iþtahýný ve isteðini gösteriyor. Macd sýfýr çizgisine oldukça yaklaþmýþ. Yani güzel günler yakýndýr.
Yazdýklarým ve çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir......
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Yer Ýmleri