Ya da SPK'ya yazip sormak lazim, nedir bu diye.
Bir dahakine ilk ben saticam
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Valla ben sattýktan sonra tavan oldu, üzülmüþtüm. Verilmiþ sadakamýz varmýþ... Kalan arkadaþlara sabýr ve bol kazançlar diliyorum...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Týnaz bey Amerikadan gelen þahýs Bist in baþýnda olduðu sürece aslýnda kalmamak lazým,bazý yatýrým þirketleri al takke ver küllah çalýþýyorlar gibi yani körler saðýrlar bir birini aðýrlýyor,çünkü sorsak ta hava ödediðimiz vergilerin hesabýný soramýyoruz örtülü örtüsüz her tarafta götürü çalýþýyor!!!bu hisseyi sizin sayenizde tanýdým piþman da deðilim ama sizin benim gibi kemikleþmiþ yatýrýmcýlarý kaba olacak ama eldeki kuþ gibi görmeleri beni üzdü yani bay george haklý 10 dan sat 6 dan al 10000 lotumuz olmuþtu 20000 lot kabaca
Yeni üyelerin benim gibi düþünmeleri yerine eskilerin demelerini beklerdim . Ama onlar zaten yapýyordur . Satmayý aþaðýdan almayý planlayan arkadaþlara tavsiyem 5% - 10% dan fazla satmamalarý ve kademeler arasýnda 3-4 kademe boþluk býrakmalarýný tavsiye ederim . Paçal nasýl alýyorsanýz paçal satýn . Hýrs yapmamak lazým . Çýkarken satýþlar ile bu algoritmalarý alýma zorlamak yukarýlardan verince aþaðý (20 -50 Kademe ) olursa almak lazým . Paçalý bazen yatýrýmcý hemen yerine koyma þeklinde yapabiliyor kaçtý mal diye . Kaçan ile deðil kalan ile ilgilenmek lazým .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Size katýlmýyordum ama temettü verecek olan þirket dün tavana giderken tekrardan aþaðýya gelmesi benide þaþýrttý. Þimdi size katýlýyorum al sat yapacaksýn. Kârý olmayan gýda þirketleri tavan tavam gidiyor neden virüsten dolayý daha fazla mi gýda tüketiyoruz ama algý bu olsa gerek. Bu þirkette güvenim benim þahsi görüþürüm fazla umudum kalmadý.
Sn Týnaz Gereksiz yere zaman kaybý SPK ya sormanýza gerek yok
Bu tip sorulara Spekülasyon serbest diye cevap veriyorlar .
Satsaydýnýz diyorlar kýsacasý .
yazdýðým gibi 8.80 mi oldu 3 dk da hemen vurun kafasýna .
Arkasýndan sermaye bedelsiz artýyor haberi gelirse iþte o zaman spekülasyon deðil
manipülasyon olur suçtur . . .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri