eUstad borsanýn yüzde 90 nin dan uzak dur diyorsun (hisselerden) benim gibi bir piri fani ye
G8141 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eUstad borsanýn yüzde 90 nin dan uzak dur diyorsun (hisselerden) benim gibi bir piri fani ye
G8141 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Psdtc saðlam þirket düzenli kar açýklar en kötüyü geride býraktý. Pazartesiden itibaren teknk güçlenme ile prim vermeye aday hisselerden .8.56 takibe alýn .
TGSAS PSDTC ile karþýlaþtýrýldýðýnda Karlýlýk oranlarý TGSAS azýcýk daha iyi olarak duruyor
KY ile paylaþmaya gelince Temettü sýfýr yani KY ya fiyatým dan kar et diyor
TGSAS dip 2.35 den 8.85 i görmüþ 8.56 Civarýnda kapamýþ
PSDTC dip 5.86 dan 8.83 ü görmüþ 8.53 civarý kapamýþ
Eylülde PSDTC nin vereceði temettü de hesaba katýlýrsa PSDTC daha aðýr basýyor gibi
KArlýlýk oranlarý daha iyi olabilir ama onun nemasýný TGSAS almýþ gibi
Zaten oranlar yüzünden TGS nin fiyatý dipten daha hýzlý yukarý gelmiþ FK 5 PSDTC 6 ,
PD/DD oranlarýnda da durum ayný TGSAS 1.4 PSDTC 1.8 .
ÖDENMÝÞ Sermaye Karlýlýðýna ben bakmam ben ÖZ SERMAYE karlýlýðýna ve satýþ karlýlýðýna bakarým onlar da ise TGSAS azýcýk daha iyi gösteriyor. Dediðim gibi de bunu fiyatýna yansýtmýþ. Sonuçta bu maç berabere biter asýl fark þu Hangisi KY sý ile Paylaþýyor ,Tabi ki PSDTC ve Eylülde alacaðýmýz para bunun kanýtý o yüzden ben PSDTC pozisyon aldým . Bundan sonrasý ise Kýsmettir .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Sattim bugün itibariyle tgsas kâr edince ama hisse tavan oldu, hayýrlýsi olsun. PSDTC yapmadýðým kârý yaptým orda. Inþallah buda tavan olur bugün. Çünkü ikiside dýþ ticaret ama PSDTC daha kârlý hisse sayýsý az temettü veriyor ama burda hala sürünmeye devam ediyor. Alcar temettü verecek diye herkes temettü için bekliyor. Þükürler olsun alcar hissesinde alýp satýp kazanýyoruz. Hadi PSDTC sende yap hareketlerini.
Bence zaten hareketlerini yapýyor Her gün yukarýdan satýn aþaðýdan alýn .
Yapýlmasý gereken bu bence . TRADE Yaparak iyi kaðýtta kazanýlýr .
Kaçar ise elde kalan lazýmdýr kaçmaz ise satýlan yerine konur .
HEr halikarda kazanýlýr yani . Ayrýca kriz zamanlarýnda 40 - 50 Krþ geri
gelince torbayý dolduracan .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri