3 hanede kýsmetse okutma düþüncem var
ytd deli saçmasýdýr
Bugün aktif derinlikle gün boyu tahtayý izledim alan iþ yapýkredi teb satan tek el ak muhtamelen el deðiþtiriyor vede bunu vaský olarak kullanýyor yaklaþýk 110 civarýnda sattý elinde 220 bin lot kaldý
ytd deli saçmasýdýr
Yabancý takasý %14 geçmiþ
ONEPLUS A6000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar Yabancýlarýn haftalýk bazda en çok aldýðý hisseler arasýnda PSDTC var. https://youtu.be/gdRZqC3ozJA bu linkten bakabilirsiniz
(Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi deðildir. Sadece kendi düþüncelerimdir)
Ne hisse imiþ everest daðý olmuþ.
Sayýn TINAZ,
Çok uzun zamandan beri ,bazý olur olmaz kiþilerin yaptýðý yorumlardan dolayý, bilgilerinizden ,faydalý yazýlarýnýzdan mahrum ettiniz bizi.Bu dünya kurulduðundan beri hep böyledir. Meyve yüklü aðacý taþlayan çok olur. Kaldý ki Allah'ýn peygamber seçtiði kiþilere bile gerek söz,gerek fiilen çok eziyet edenler olmuþtur.Ve bu böyle devam da edecektir. ÞÝmdiye kadar ben yazdýðýnýz deðerli yazýlarýnýzdan þahsen çok faydalandým .Küçük yatýrýmcý dostu oldunuz. PSDTC lerinizi sattýnýz mý?Satmadýysanýz bilginiz ve sabrýnýz ile bu deðeri, bence alnýnýzýn akýyla hak ettiniz.Hayýrlý uðurlu olsun.Ben 4,5 tan aldýklarýmý 15-16-17 lerden çýkmýþtým.Eðer çýkmasaydým, bugün 800 bin sahibiydim.Gittim crfsa aldým,tepetaklak aþaðý indim.Yine de sizden Allah razý olsun.Lütfen Deðerli Arkadaþ,bizi yazýlarýnýzdan mahrum etme.Saygýlar
Yer Ýmleri