Bir zamanlar çok sevdiðim dostum týnaz usta vardý burada
Çoktandýr görüþemedik saðlýklar diliyorum kendisine
Pergomonun ciðerini yazardý.neyse Yatirim tavsiyesi deðildir
Yolumuz burada uzun tribünden özlemiyle devam.
Bir zamanlar çok sevdiðim dostum týnaz usta vardý burada
Çoktandýr görüþemedik saðlýklar diliyorum kendisine
Pergomonun ciðerini yazardý.neyse Yatirim tavsiyesi deðildir
Yolumuz burada uzun tribünden özlemiyle devam.
Pergomon küçükleri balinalar yutmuþ
Yazan çizen yok.bari iki satýr yazayým sparkle benmi kaldým tahtada.eskiden çok güzel yazan çizenler vardý
Pergomon.gercekden tahtada küçükler istememekte
Aylardýr mehter takýmý gibi.spek gel seninle anlasalim
Bas aþaðý her baskýsýnda mal kaptiriyorsun.yerin buralar deðil sende biliyorsun baþ gaza artýk nokta.ytd
kagýdýn üzerine ölü topragý serpilmiþ gibi. uzun zamandýr yaprak kýpýrdamýyor. kimse yazmamýþ. ikili tepeden sonra yön aþagý cevrýlmiþ ve 23-27 arasýnda dolanýp duruyor. teknýk bilen arkadaþlardan inceleyip yorum yapanda yok. bezdirme politikasý mý uyguluyorlar nedirinþallah yakýn zamanda bi hareketlenme olur temennisindeyim. beklýyoruz bakalým.
buralarda oyalanmasi güç toplamasi iyi...zamaninda 7.4 dan satmistim çok sýð diye..þimdi 24-25 tl den almayi düþünüyorum borsa böyle birþey..
Tahtada yaprak kýmýldamýyor ne yazan var ne çizen
Spek istediðini elde etmek icin geleni numarasýna atmaklami meþgul bir zamanlar ky.den geçilmezdi
Þimdilerde tahtada sinekler dolaþmakta
Ya sabýr pergomon.bir gün çok uzaklarda seni görmek dileðimle.tatildeyim.ytd.
Pergomoncular.Tatildemisiniz
Her yýl düzenli temmettu vereceksin anladýk temettü konusunda çýkartsýn de.Alti aylýklar açýklanacak güzel bir kar açýklayacaksýnýz. Þimdi patron soruyorum sana bu güzelin pergomon kurda kuþa neden yem edersin sende insaf yokmu 44 tl yi göster sonra hababam mal satýn sýzdý hic insaf yokmu tahtada ky.birakmadiniz zararýna ellerinden altýnýz onlarýn adýna size haram ediyorum.pergomon eninde sonunda hak ettiði yere gidecektir.hissene sahip çýk spek ve patron.nokta.ytd
Pergomon altý ahlakta ödenmiþ sermayenin üzerinde kar açýklaman gerekmekte her þey pergomon lehine çalýþmakta.
Sabýrla beklemekteyiz.ytd
Yer Ýmleri