Pergomon senin spegin varmi varsa ölü sonucumu
Patronlar yan gelip yapmalarý hos deðil çok çalýþmalýdýr ve hissenin sahip çýkýn super temmettu veren þirkette bu rakamlar yakýþmýyor birisi çýksýn bana bu hisse pahalý desin her geçen yýl temmettu artarak yükselmektedir. Patron hissene sahip çýk hisse geri alým i yap nokta.ytd
hareket baþladý,durmasýn inþ.ytd
Karlýlýk ve özellikle de temettü politikasý þirketi cazip kýlýyor.
Yönetim deprem nedeniyle bu sene temettü daðýtmayacaðýz veya azaltacaðýz deseydi söyleyecek sözümüz yoktu.
Güzel yönetiliyor ve karýný da paylaþýlýyor.
Özellikle biz küçük yatýrýmcýlarýn daha ne beklentisi olsun ki!
Genel Kurula katýlým þirket yönetimi ile tanýþmak lazým...
Þirketimizin sahip olduðu 08.07.2021 tarih ve 21/35/OKS/0181 numaralý Onaylanmýþ Kiþi Statü Belgesi T.C. Ticaret Bakanlýðý Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürlüðü'nden alýnan 06.07.2023 tarih ve 23/35/OKS/0238 numaralý belge ile yenilenmiþtir. Söz konusu belge Ege Gümrük ve Dýþ Ticaret Bölge Müdürlüðü'nün 07.07.2023 tarih E-94500848-106.01.01-00086959765 sayýlý yazýsý ekinde 07.07.2023 tarihinde bugün teslim alýnmýþtýr.
(Onaylanmýþ Kiþi Statüsü; gümrük iþlemlerinde güvenilirliðini kanýtlamýþ, belirli bir dýþ ticaret hacmine veya sabit sermaye yatýrýmýna sahip, mali yeterliliði tasdik edilmiþ, kayýtlarý izlenebilir olan kiþilere tanýnan ve gümrük ve dýþ ticaret faaliyetlerinde -mavi hat uygulamasý gibi - belli kolaylýklarýn tanýnmasýna olanak veren statüdür.)
Bu pergomonda bu tip kalektersiz hareketleri yapan sipek
Veya üç kurusu olupta böylesi düþük sermayeli ve en güzel temettü veren pergomonda bu tür harikalarý yapan kan emici vampirlerin.tahtada açýða ve kredili islem yasaðý olmasýna raðmen bu hareketlei manupile olarak deðerlendiriyorum.uc kuruþ parayla hisse alan küçük yatýrýmcýya gel gel le ellerine kaðýtçý vermek istiyorsunuz yoksa ellerinden almaktý amacýnýz tavandan aþaðýya doðru üç defa devre kesici koymakta gün içinde.derdiniz tahtada ky.istemiyorsaniz zaten yok tepiniyorsunuz tahtada size hayýrlý olsun kene vevanpir kiliklilar.unutmayin bu tahtada benden baþka yazanda yok.bendede pergomon yok.nokta ytd
Bu gun yabancý satýþta kamu bankalarý ve iþ yatirim almakta ..hisseye para giriþi var inssalla guzel gunlere yelken açar.ytd..........nokta
Yer Ýmleri