Bu baþlýktaki arkadaþýn tezini olumsuz kýlacak herhangi bir done kimsenin elinde yok.Yok öyle olmaz böyle olmalý demenin bence anlamý yok.Adamýn yoðurt yiyiþi bu þekilde kim ne diyebilir?

Hem düþük bir miktar para ile bu isi yaptýðýný söylüyor ki deneme için doðru olanda bu bence.10 iþlemde %1 ve üstünü tutturmus an itibarý ile tebrikler.

Bu sistemin bence etkili olup olmadýðýný anlayabilmemiz için birde negatif seans dönemlerinde ne tür sonuçlar aldýðýný görmek gerek.Endeks böyle hergün rekor tazelerken sonuçlar bir yanýlsama olabilit.

Bu arada tamamen tesadüfý bir þekilde bende bir iki haftadýr benzer bir yol izliyorum.Hatta ilk okuduðumda çok þaþýrdým ayný seylerin bir baþkasý tarafýndan denendiðine.

Ben þöyle yapýyorum.Borsa yatýrýmýmýn %10 ile gün içersinde aðýrlýklý ortalamasýndan negatif olarak en çok uzaklaþmýþ beklentili hisseyi %1 kar için alýyorum.Gerçekleþtiði anda satýyorum.Teknik analiz iþin içinde hiç yok diyebilirim.Baþarý oraný %100 e yakýn.Burdan bir servet beklemiyorum.Sadece küçük bi para ile alsat yaparak nefsimi törpülüyorum.

En sonunda yine en önemli konuyu tekrar edeyim.Su an ki pozitif piyasa bu denemelerin aslýnda bir halüsilasyon olabileceði anlamýna geliyor.Negatif piyasada ne sonuç alýnýr muamma.