yapılmışı var... 1998 in ilk aylarında borsa böyle bir yükseliş trendine girmişti... gençler için söyleyelim, o zamanlar borsada zengin olabileceğin gibi birkaç ayda hatta saatte tüm servetini kaybedebilirdin. denetim vb hak getire.. neyse .. o zamanlarda hesapta para bulundurma zorunluluğu yoktu. yani, 10 bin liran var. ama sabah açılışta 100 bin liralık kağıt alabilirdin tabii gün içinde satmak kaydıyla ...yasal bişey olmasa da engel olan da yoktu. biz de o zamanlar yeniyiz... seans salonuna girmek bir lüks... şu kadar portföyü olmayan giremez, yan odadan telefonla emir iletilir vb... sabahtan alırdık bir kağıdı öğleden sonra %3-5 artık ne gelirse satardık. bir kaç hafta böyle gitti... hatta ana sermayemde duran mipazlarla birkaç gün tavan da yakaladım. ... ne oldu... 1998 krizi geldi ve elde ettiğim tüm paracıklar buhar oldu... krizde sermayeden de yedim. o zarar tüm zamanlarda ettiğim en büyük zarardı .
şunu demek isterim arkadaşa başarılar dilemekle birlikte aslla sürdürebilir bir yöntem değil. yeni başlayan genç kardeşlerim denemesinler... bişeyle yapmak isteyen varsa; forumda çok değerli bilgi verebilecek abilerimiz var. onların yanında bizim esamemiz okunmaz. haddimiz de değil.